Team Jenny Gunn

Kvalitetssäkrade massörer till företag och privatpersoner

Från värk och stelhet till långsiktig smärtfrihet och rörlighet.
För fysiskt välbefinnande och mental avkoppling.

Vi arbetar med tekniken Fascia Repatterning™som utvecklats av Jenny Gunn.

Vi behandlar framgångsrikt bland annat: idrottsskada, frozen shoulder, tennisarmbåge, fibromyalgi samt höft-, nack- och ryggproblem.

Team Jenny Gunn

Jenny Gunn

Sedan barndomen har jag varit intresserad av att massera mina nära och kära, samt senare mina vänner och kollegor. Jag sadlade om min karriär till att bli massör på allvar nov 2005.

Jag har alltid strävat efter att kunna hjälpa mina kunder att bli fria från smärta och muskulära besvär.

Hur allt började

Efter flera år med stressigt kontorsjobb som säljare fick jag ont i nacke och rygg. Jag blev nyfiken på massage och hur jag kunde kurera mig själv så jag började utbilda mig 2005 vid en kiropraktikmottagning i Malaysia. Detta gav mersmak och jag sadlade om i min karriär till att jobba med massage på heltid – ett val jag inte ångrar, jag har funnit mitt drömjobb!

Efter att ha jobbat ett antal år med den massageteknik jag lärde mig dvs djup- och triggerpunktmassage, där man använder mest armbåge och knogar, har jag nu förbättrat mitt sätt att behandla. Jag masserar numera bara med fingrarna som går effektivt ner i muskler, senor, brosk, leder, bindväv/fascia och ligament.

Idrottsmassör

År 2012 utbildade jag mig till Idrottsmassör och det var ett stort kliv i karriären. Jag fick bättre förståelse för träning och framförallt idrottsskador. Med den kunskapen, i kombination med min massageteknik, har jag kunnat hjälpa många patienter med sina fysiska hälsa.

Ny behandlingsteknik föddes

År 2016 markerar en ny milstolpe i mitt liv och karriär. Jag har utvecklat den ultimata massagetekniken – Fascia Repatterning™, som tar massage till en helt ny nivå!

Med min kunskap och intresse i fascia, har jag börjat göra egen studie i dess påverkan i vår hälsa. Missa inte min blogg!

Jenny Gunn - Jenny Gunn Massage AB

Namn: Jenny Gunn
Företag: Jenny Gunn Massage AB
Adress: Sågvägen 12, 184 40 Åkersberga
Mobil: 070-658 88 72
Epost: jenny.gunn@jgmassage.se

Boka direkt

Marith Zakrisson

Ända sen jag var barn har jag masserat nära och kära. 1991 slog jag slag i saken och utbildade mig hos Axelssons gymnastiska institut till diplomerad massör. Har jobbat med massagen vid sidan om mina andra yrkesval genom åren med drivkraften att vilja hjälpa andra och ha förståelse för välbefinnandet.

Jag har även utbildat mig till undersköterska som jag anser är ett bra komplement till massagen. Under 2016 kom jag i kontakt med Jenny Gunn som började utbilda mig i hennes teknik – Fascia Repatterning™. Detta skapade mer intresse hos mig efter att ha utövat den klassiska massagen i många år.

Med massagen känner jag att jag har hamnat rätt i mitt yrkesval och jag kan nu hjälpa andra till ett gott välbefinnande.

Marith Zakrisson - Team Jenny Gunn

Namn: Marith Zakrisson
Företag: Friskvård och Hälsa Marith Zakrisson
Adress: Sågvägen 12, 184 40 Åkersberga
Mobil: 070-825 08 29
Epost: friskvardochhalsa@gmail.com

Boka direkt