TEAM JENNY GUNN

Kvalitetssäkrade massörer till företag och privatpersoner

Från värk och stelhet till långsiktig smärtfrihet och rörlighet. För fysiskt välbefinnande och mental avkoppling.

Vi arbetar med tekniken Fascia Repatterning™som utvecklats av Jenny Gunn.
Vi behandlar framgångsrikt bland annat: idrottsskada, frozen shoulder, tennisarmbåge samt höft-, nack- och ryggproblem.

Jenny Gunn

Massage


Sedan barndomen har jag varit intresserad av att massera mina nära och kära, samt senare mina vänner och kollegor. Jag sadlade om min karriär till att bli massör på allvar nov 2005. Jag har alltid strävat efter att kunna hjälpa mina kunder att bli fria från smärta och muskulära besvär. Efter många år av forskande kring massageteknik är jag stolt över att presentera min egenutvecklade massageteknik - Fascia Repatterning™.

Hälsa


Hälsan är det viktigaste man har. Jag har en hel del erfarenhet från att bevittna hur min före detta man led av ohälsa. Han har haft dålig hälsa sedan barndom, som blev sämre för varje år som gick. Till slut var han som en zombie med massor av starka mediciner som sänkte honom ytterligare. För att göra en lång historia kort har jag lärt mig enormt mycket om hälsa i sin helhet samt vikten av bra mat och kosttillskott tillsammans med en sund livsstil och mindset.

Namn: Jenny Gunn
Företag: Jenny Gunn Massage AB
Adress: Sågvägen 12, 184 40 Åkersberga &  c/o the VENUE Karlavägen 7, 114 24 Stockholm
Mobil: 070-658 88 72
Epost: info@jennygunn.net

BOKA DIREKT

Marith Zakrisson

Ända sen jag var barn har jag masserat nära och kära. 1991 slog jag slag i saken och utbildade mig hos Axelssons gymnastiska institut till diplomerad massör. Har jobbat med massagen vid sidan om mina andra yrkesval genom åren med drivkraften att vilja hjälpa andra och ha förståelse för välbefinnandet.

Jag har även utbildat mig till undersköterska som jag anser är ett bra komplement till massagen. Under 2016 kom jag i kontakt med Jenny Gunn som började utbilda mig i hennes teknik - Fascia Repatterning™. Detta skapade mer intresse hos mig efter att ha utövat den klassiska massagen i många år.

Med massagen känner jag att jag har hamnat rätt i mitt yrkesval och jag kan nu hjälpa andra till ett gott välbefinnande.

Namn: Marith Zakrisson
Företag: Friskvård och Hälsa Marith Zakrisson
Adress: Sågvägen 12, 184 40 Åkersberga
Mobil: 0708250829
Epost: friskvardochhalsa@gmail.com

BOKA DIREKT

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER