Ryggradsbehandling – vridna och låsta kotor

Kunden har under många år haft extremt stelhet i hela kroppen, men ändå fortsatte kämpa på att träna och stretcha regelbundet. Har provat olika behandlingar men ingen hade gett långvarig effekt tills hon började med Fascia Repatterning™ .

Jag fokuserade behandlingen längst ryggraden och lite utåt på revbenen, på övre- och mellersta ryggen under 1:e behandlingen, men 2:e behandlingen hann jag med nacken också.

1:e behandlingen kändes det tydligt att det var kotvridning på vissa kotor, med tjock och stel fascia/bindväv som höll sig kvar i de felaktiga vridningarna. Även fascia på och mellan revbenen var stel. Det var helt förståeligt att kunden behövde kämpa för varje sekund i upprätt position. Det var extremt ansträngande för musklerna.

2:e behandlingen (2 veckor efter) kändes klar förbättring! De fläckar med tjocka fascia kring kotorna har minskat i tjocklek avsevärt, även utåt på revbenen. Kotorna som var vridna på 1:e var nästa helt återställda. Det visar på bilderna att röda märken* var betydligt mindre på 2:e. Läs längre ner för förklaringen.

Efter 2:e behandlingen kände kunden sig rörligare och lättare i ryggen. Behövde inte kämpa som hon brukade för att sträcka upp sig längre.

*Röda flammiga märken tydde på att slaggprodukter/mjölksyra, som fastnade pga dåligt flöde i fascia, släpptes medan ihopklistrad fascia frigjordes. Ja, stel fascia stryper lymfflödet. Det släpps mest allra första behandlingen men kommer att minska avsevärt för varje följ behandling på samma områden.

Stort tack för tillåtelsen att lägga upp bilderna 🙏.

Läs om den unika behandlingstekniken – Fascia Repatterning™

Liknande inlägg

Genomsläpplighet i Fascian

Maria (på bilderna) har väldigt genomsläpplig fascia/bindväv vilket underlättar för behandlingen. Ju mer genomsläpplig/mottaglig fascian är desto bättre resultat får man för varje behandling. De

Läs mer »