Recensioner

Edit Content
För varje operation skapas nya ärrvävnader och även stor risk för sammanväxningar (adherenser). Utan rätt behandling kan det leda till att fascian (bindväv) klistrar ihop sig (adhesion) och ytterligare begränsa rörligheten i drabbade området samt möjligtvis smärta/inflammation.

I Peters fall handlade om 6 operationer. Första redan 2 timmar efter födseln och sista var som 50åring. Totalt 217 stygn invärtes och utvärtes.

När Peter först kom till mig kunde han varken stå eller sitta rakt utan framåtfälld ca 10°. Han kunde inte ens nudda ryggstödet när han satt. Varje andetag var ansträngande. Frozen shoulder på båda sidor men främst högra, på flera år. Han hade i fler års tid sökt hjälp hos olika specialister men inget hjälpte. Idag kan han t.o.m. böja bakåt med armarna uppsträckta. Andningskapaciteten har fördubblas som han beskriver i filmen nedanför.
Peter
Peter
Edit Content
Rehab Senskideinflammation

Efter att ha skadat mig i handleden under en kajaktur fick jag konstant smärta i handleden och det blev värre för varje vecka. Jag uppsökte min husläkare som konstaterade skada i handleden med efterföljande senskideinflammation.

Remiss till sjukgymnast följde och väl där blev jag ordinerad total vila samt fick en stödskena för att skydda handen. Månaderna gick , men handleden blev inte bättre. Nästa steg var att få en kortisonspruta i det skadade området och smärtan avtog under de följande veckorna. Dock var rörligheten begränsad samt att handen var kraftlös. Vid belastning gjorde det rejält ont fortfarande.

Jag bokade in tid hos Jenny och efter 2 behandlingar i veckan under drygt en månads tid så kom styrkan och rörligheten i handen tillbaka.

Nu ytterligare någon månad senare åker jag längdskidor igen utan besvär.

Jag kan varmt rekommendera Jenny vid handskador och andra besvär där vanliga vården går bet eller då du får besked att du får leva med smärta eller begränsad rörlighet. Jennys behandling gör skillnad!
Kalle
Idag blev det friskvård hos Jenny Gunn Jansson ❤️ Ihopklistrad fascia har fått sig en omgång och hejdå slaggprodukter. Jenny har räddat mig många gånger! Dels mina armar när jag hade tappat styrkan i händerna och trodde jag skulle bli tvungen att sluta som hästterapeut men också min höft där jag levde med höftsmärta pga pålagringar i 18år - efter behandlingen har jag bara ont när jag överansträngt mig. ❤️ Tack Jenny, du är guld värd!
Maria K-vall

Musarm

Jag kallar det magi🌟Det började med att Jenny fixade min onda musarm. Nu några år senare har hon bl a fixat min stagnation i benen. Borta är mina celluliter och benen känns lätta. Idag fick jag behandling för min stela högra höft. Känns väldigt lovande. Kan mycket varmt rekommendera Jenny.
Christina Bergland

Tennisarmbåge

Så här fin kan man bli efter en fascia (bindväv) massage hos superduktiga Jenny Gunn! 😅✨

Jag har gått hos Team Jenny Gunn i ett par år nu och har fått så mycket hjälp med allt från kass rörlighet i ryggen, trasig handled och nackproblem till stela axlar och tennisarmbåge. 🩹🤕 Det ser inte vackert ut och kommer bli ett rejält och fint blåmärke. MEN långvarig smärta och rörligheten blir så mycket bättre. 🙌❤️

Så dagens tips om ni har problem, hör av er till Jenny så gör hon er som nya igen. 😊👌
Patrik
"En hantverkare med ont i bägge armbågar?!

Hur jobbigt låter inte det?

Golf- och tennisarmbåge samtidigt är inte något trevligt upplevelse, kunde inte lyfta en kaffe kanna i december 2020 men hittade till sist Jennys masage och redan efter några besök insåg jag att detta kändes rätt. Värken avtog och det kändes bättre och bättre efter varje behandling. Snabb förbättring gjorde att jag kunde jobba med mitt rätt tunga jobb utan sjukskrivning, nu är värken och stelheten helt borta och det är bara att följa Jennys tips och råd för att hålla armbågarna friska"
Tomislav Lipovac
Jag sökte till Team Jenny Gunn då jag haft en tennisarmbåge i fyra år som inte ville bli bra. Under dessa år (4) så har jag fått behandlingar hos två olika sjukgymnaster med diverse olika behandlingar med övningar och kortisonsprutor direkt i armbågen, inget hjälpte. Till slut började jag att ge upp. Då kom jag i kontakt med Jenny. På sju behandlingar är jag nu helt symptomfri och smärtan som jag haft dag som natt är nu borta. Det känns helt fantastiskt.

Det bemötande, behandling och den professionalism som Jenny bemötte mig med är den bästa som jag upplevt.

Jag rekommenderar Team Jenny Gunn, Har du smärta och nåt problem som du har börjat att misströsta med att få bort, tveka inte att kontakta Jenny och börja ditt mål mot en smärtfri dag."
Bo Lundahl
Bo Lundahl
Edit Content

Höft

Här kommer en bamsekram från mig till dig !! Tack för att du än en gång har lyckats göra mig frisk. Denna gången var det höften.

Jag ringde dig när det kändes som en kniv var instucken i höften.

Efter andra behandligen hos dig med Fascia Repatterning™ TOTAL försvann knivspetsen !!! Helt otroligt skönt att vara utan smärta!

Tack för din suveräna behandling!
Lena holm
Lena Holm
När jag idag 2016-09-24 skriver denna text går mina tankar om du är en magiker, unika Jenny Gunn! Men detta är verklighet och ingen magi, hur din behandlingsmetod av fascia gjort underverk på mig. På endast 4 behandlingar kan jag stå rakt och gå nästan obehindrat utan stelhet och smärtor!

Jag förstod inte varför jag gått haltande i över 1 år utan att kunna sträcka ut varken ländrygg, vänster höft eller ben. Kändes som ett låst pansar runt alltihop, som begränsade mina rörelser med värk varje dag och natt och sömnen blev lidande vid vändningar i sängen. Vänsterbenet kändes ostabilt som om musklerna inte hängde ihop och var böjt i ljumsken som en fällkniv. Gick inte att stretcha ut. Detta tog mycket energi av mig och gjorde mig deppig. Åt smärtstillande tabletter för att kunna ta mig till arbetet, och började acceptera att så här är det att ha artros. Jag har även artros i fingerleder, käke och axel. Har vuxit upp med att min mamma hade artros och hon behövde rullstol på slutet.

Nu, med några blåmärken och kännbar smärta endast under Fasciabehandlingarna har du Jenny på 4 gånger effektivt åstadkommit något som regelbunden kontakt med fysioterapeut, artrosskola, specialträning på gym 2 ggr/veckan i över fem månaders tid, inte klarat. Ökad kunskap behövs om fascians funktion i vår fantastiska kropp och när den av olika skäl stelnat och smärtar, kan läka med rätt sorts behandling.

Vikten av samarbete med sjukvården, privata fysioterapeuter, kiropraktiker, naprapater och massörer framstår som uppenbar. Min önskan för framtiden är att många, många fler människor får denna hjälp och befrielse från onödigt fysiskt, psykiskt och socialt lidande, vilket drastiskt även kommer att minska konsumtionen av smärtmedicin, för ökat välbefinnande.

Min träning på gymmet kommer att fungera bättre och utökas till 3 ggr/vecka, men skall nu gå ut i solen och stavgå, ta ut stegen och njuta av min ökade rörlighet i höften, benet och ländryggen utan smärtor när pansaret är borta. Utmaningen är att gå som tidigare i livet utan att halta och ha ont, att våga lita på min nya verklighet! ​
Ann Carlqvist
Ann Carlqvist

Rygg

Jag är otroligt tacksam att jag blev tipsad att gå till Jenny Gunn för att få hjälp med värken i ryggen. Vissa dagar kunde jag knappt gå och efter ett besök med Fascia Repatterning™ TOTAL blev det så mycket bättre. Nu har jag varit hos Jenny 3 ggr och hon gör verkligen underverk med min rygg. Nu kan jag gå utan att det nyper till eller krampar i ryggen. Det är så skön känsla.

Hon har behandlat mitt ansikte 1 gång och det blev minskad svullnad och värk. Fallolycka på jobbet så jag har gått med värk i tinningen och kinden i 8,5 år. Kan varmt rekommendera Jenny Gunn.
Pia Rapp
Pia Rapp

Knä