Recensioner

Edit Content
För varje operation skapas nya ärrvävnader och även stor risk för sammanväxningar (adherenser). Utan rätt behandling kan det leda till att fascian (bindväv) klistrar ihop sig (adhesion) och ytterligare begränsa rörligheten i drabbade området samt möjligtvis smärta/inflammation.

I Peters fall handlade om 6 operationer. Första redan 2 timmar efter födseln och sista var som 50åring. Totalt 217 stygn invärtes och utvärtes.

När Peter först kom till mig kunde han varken stå eller sitta rakt utan framåtfälld ca 10°. Han kunde inte ens nudda ryggstödet när han satt. Varje andetag var ansträngande. Frozen shoulder på båda sidor men främst högra, på flera år. Han hade i fler års tid sökt hjälp hos olika specialister men inget hjälpte. Idag kan han t.o.m. böja bakåt med armarna uppsträckta. Andningskapaciteten har fördubblas som han beskriver i filmen nedanför.
Peter
Peter
Edit Content
Rehab Senskideinflammation

Efter att ha skadat mig i handleden under en kajaktur fick jag konstant smärta i handleden och det blev värre för varje vecka. Jag uppsökte min husläkare som konstaterade skada i handleden med efterföljande senskideinflammation.

Remiss till sjukgymnast följde och väl där blev jag ordinerad total vila samt fick en stödskena för att skydda handen. Månaderna gick , men handleden blev inte bättre. Nästa steg var att få en kortisonspruta i det skadade området och smärtan avtog under de följande veckorna. Dock var rörligheten begränsad samt att handen var kraftlös. Vid belastning gjorde det rejält ont fortfarande.

Jag bokade in tid hos Jenny och efter 2 behandlingar i veckan under drygt en månads tid så kom styrkan och rörligheten i handen tillbaka.

Nu ytterligare någon månad senare åker jag längdskidor igen utan besvär.

Jag kan varmt rekommendera Jenny vid handskador och andra besvär där vanliga vården går bet eller då du får besked att du får leva med smärta eller begränsad rörlighet. Jennys behandling gör skillnad!
Kalle
Idag blev det friskvård hos Jenny Gunn Jansson ❤️ Ihopklistrad fascia har fått sig en omgång och hejdå slaggprodukter. Jenny har räddat mig många gånger! Dels mina armar när jag hade tappat styrkan i händerna och trodde jag skulle bli tvungen att sluta som hästterapeut men också min höft där jag levde med höftsmärta pga pålagringar i 18år - efter behandlingen har jag bara ont när jag överansträngt mig. ❤️ Tack Jenny, du är guld värd!
Maria K-vall

Musarm

Jag kallar det magi🌟Det började med att Jenny fixade min onda musarm. Nu några år senare har hon bl a fixat min stagnation i benen. Borta är mina celluliter och benen känns lätta. Idag fick jag behandling för min stela högra höft. Känns väldigt lovande. Kan mycket varmt rekommendera Jenny.
Christina Bergland

Tennisarmbåge

"En hantverkare med ont i bägge armbågar?!

Hur jobbigt låter inte det?

Golf- och tennisarmbåge samtidigt är inte något trevligt upplevelse, kunde inte lyfta en kaffe kanna i december 2020 men hittade till sist Jennys masage och redan efter några besök insåg jag att detta kändes rätt. Värken avtog och det kändes bättre och bättre efter varje behandling. Snabb förbättring gjorde att jag kunde jobba med mitt rätt tunga jobb utan sjukskrivning, nu är värken och stelheten helt borta och det är bara att följa Jennys tips och råd för att hålla armbågarna friska"
Tomislav Lipovac
Jag sökte till Team Jenny Gunn då jag haft en tennisarmbåge i fyra år som inte ville bli bra. Under dessa år (4) så har jag fått behandlingar hos två olika sjukgymnaster med diverse olika behandlingar med övningar och kortisonsprutor direkt i armbågen, inget hjälpte. Till slut började jag att ge upp. Då kom jag i kontakt med Jenny. På sju behandlingar är jag nu helt symptomfri och smärtan som jag haft dag som natt är nu borta. Det känns helt fantastiskt.

Det bemötande, behandling och den professionalism som Jenny bemötte mig med är den bästa som jag upplevt.

Jag rekommenderar Team Jenny Gunn, Har du smärta och nåt problem som du har börjat att misströsta med att få bort, tveka inte att kontakta Jenny och börja ditt mål mot en smärtfri dag."
Bo Lundahl
Bo Lundahl
Edit Content

Höft

Här kommer en bamsekram från mig till dig !! Tack för att du än en gång har lyckats göra mig frisk. Denna gången var det höften.

Jag ringde dig när det kändes som en kniv var instucken i höften.

Efter andra behandligen hos dig med Fascia Repatterning™ TOTAL försvann knivspetsen !!! Helt otroligt skönt att vara utan smärta!

Tack för din suveräna behandling!
Lena holm
Lena Holm
När jag idag 2016-09-24 skriver denna text går mina tankar om du är en magiker, unika Jenny Gunn! Men detta är verklighet och ingen magi, hur din behandlingsmetod av fascia gjort underverk på mig. På endast 4 behandlingar kan jag stå rakt och gå nästan obehindrat utan stelhet och smärtor!

Jag förstod inte varför jag gått haltande i över 1 år utan att kunna sträcka ut varken ländrygg, vänster höft eller ben. Kändes som ett låst pansar runt alltihop, som begränsade mina rörelser med värk varje dag och natt och sömnen blev lidande vid vändningar i sängen. Vänsterbenet kändes ostabilt som om musklerna inte hängde ihop och var böjt i ljumsken som en fällkniv. Gick inte att stretcha ut. Detta tog mycket energi av mig och gjorde mig deppig. Åt smärtstillande tabletter för att kunna ta mig till arbetet, och började acceptera att så här är det att ha artros. Jag har även artros i fingerleder, käke och axel. Har vuxit upp med att min mamma hade artros och hon behövde rullstol på slutet.

Nu, med några blåmärken och kännbar smärta endast under Fasciabehandlingarna har du Jenny på 4 gånger effektivt åstadkommit något som regelbunden kontakt med fysioterapeut, artrosskola, specialträning på gym 2 ggr/veckan i över fem månaders tid, inte klarat. Ökad kunskap behövs om fascians funktion i vår fantastiska kropp och när den av olika skäl stelnat och smärtar, kan läka med rätt sorts behandling.

Vikten av samarbete med sjukvården, privata fysioterapeuter, kiropraktiker, naprapater och massörer framstår som uppenbar. Min önskan för framtiden är att många, många fler människor får denna hjälp och befrielse från onödigt fysiskt, psykiskt och socialt lidande, vilket drastiskt även kommer att minska konsumtionen av smärtmedicin, för ökat välbefinnande.

Min träning på gymmet kommer att fungera bättre och utökas till 3 ggr/vecka, men skall nu gå ut i solen och stavgå, ta ut stegen och njuta av min ökade rörlighet i höften, benet och ländryggen utan smärtor när pansaret är borta. Utmaningen är att gå som tidigare i livet utan att halta och ha ont, att våga lita på min nya verklighet! ​
Ann Carlqvist
Ann Carlqvist

Rygg

Jag är otroligt tacksam att jag blev tipsad att gå till Jenny Gunn för att få hjälp med värken i ryggen. Vissa dagar kunde jag knappt gå och efter ett besök med Fascia Repatterning™ TOTAL blev det så mycket bättre. Nu har jag varit hos Jenny 3 ggr och hon gör verkligen underverk med min rygg. Nu kan jag gå utan att det nyper till eller krampar i ryggen. Det är så skön känsla.

Hon har behandlat mitt ansikte 1 gång och det blev minskad svullnad och värk. Fallolycka på jobbet så jag har gått med värk i tinningen och kinden i 8,5 år. Kan varmt rekommendera Jenny Gunn.
Pia Rapp
Pia Rapp

Knä

Bosse har jobbat som telearbetare i 44år. Det har slitit hårt på knän. Högra knät har opererats 1987 och blev bra därefter. Han fick däremot komplikation i följd av operation i vänstra knät (1997) som satte sitt spår tills nu. Se videon.
Bo Andersson
Edit Content
Är sååå glad jag hittade dig!!!

Det hela började med en krypande värk och stelhet i vänster axel, till att jag inte kunde lyfta armen rakt upp i luften, ut åt sidan eller göra minsta vridning och jag hade konstant smärta. Gick till ortoped och det konstaterades att jag fått inklämningssyndrom i axeln, samt att jag hade vätska i axeln och slitna ledband.

Fick då börja med medicin, behandling och sjukgymnastik, vilket inte ledde nån vart under 9 månader.

Fick upp Jenny på flödet på Facebook och började läsa om henne. Tänkte att det var värt att testa. Jag kombinerade Jennys behandling med behandlingen jag fick hos sjukgymnasten under ett fåtal månader.

Varje gång jag fick behandling av Jenny så gick jag där ifrån mycket rörligare än tidigare och smärtan la sig oerhört, men så fort jag gick till min sjukgymnast sabbades allting och smärta och stelhet kom tillbaka.

Jag berättade om Jenny för min sjukgymnast som till slut sa att han tyckte jag skulle satsa på Jennys behandling eftersom den gav så snabb och fin effekt medans hans behandling fick allt att gå bakåt istället. Så det slutade med att jag endast gick till Jenny och nu är min axel med i matchen igen, så nöjd och så skönt! Jag har valt att fortsätta gå igenom kroppen och andra delar som inte varit på topp för att slippa framtida problem i förebyggande syfte. Tack Jenny för att du hjälpte mig att ta av stålkostymen ”nån” satte på mig 🙏🏻
Helen Melin
Helen Melin
För varje operation skapas nya ärrvävnader och även stor risk för sammanväxningar (adherenser). Utan rätt behandling kan det leda till att fascian (bindväv) klistrar ihop sig (adhesion) och ytterligare begränsa rörligheten i drabbade området samt möjligtvis smärta/inflammation.

I Peters fall handlade om 6 operationer. Första redan 2 timmar efter födseln och sista var som 50åring. Totalt 217 stygn invärtes och utvärtes.

När Peter först kom till mig kunde han varken stå eller sitta rakt utan framåtfälld ca 10°. Han kunde inte ens nudda ryggstödet när han satt. Varje andetag var ansträngande. Frozen shoulder på båda sidor men främst högra, på flera år. Han hade i fler års tid sökt hjälp hos olika specialister men inget hjälpte.

Idag kan han t.o.m. böja bakåt med armarna uppsträckta. Andningskapaciteten har fördubblas som han beskriver i filmen nedanför.
Peter
Peter

Frozen shoulder

Peter led av Frozen Shoulder i vänstra axeln. Se videon.
Peter Ek
Peter Ek
Jag är så tacksam att jag blev tipsad, så jag hitta dej Jenny. Helt otroligt att din Fascia Repatterning™ Behandling kunde trolla bort min på högra sida Frozen Shoulder, bara ...efter några få behandlingar är rörligheten tillbaka och så gott som helt smärtfri.

Förstår nu att jag gick helt i onödan under 2 års tid, med denna otroligt svåra smärta och stelhet som detta tillstånd gav, när samma inträffade min vänstra axeln 2009-2010 då varken sjukgymnaster, laser eller värktabletter hjälpte mej.

Jag kommer definitivt rekommendera dej till andra och själv återkomma!
Yvonne Lindberg
Yvonne Lindberg

Post-axeloperation

Efter min axeloperation och efter flera månaders sjukgymnastik sa sjukgymnasten att jag fick nöja mig med en rörlighet på 75%. Efter ett antal behandlingar hos Jenny har min rörlighet i axeln blivit betydligt bättre än så.
Anders Anell
En sommarnatt 2003 körde jag bil från västkusten till Stockholm och vid framkomsten hade ryggen låst sig, från höger skuldra ned till vänster höftbenskam. Ett annorlunda ryggskott där smärtan gick över efter några dagar men kroppen började så småningom krångla. Vissa rörelser blev alltmer påfrestande, som att trycka en tung dörr från sig. att lyfta tallrikar in i och ur skåpet, ta av och på jackan, och liknande. Kroppen anpassade sig och mina rörelser blev allt snävare för att undvika smärta. Musklerna förtvinade, min rygg såg helt undernärd ut. Tio år senare, 2013, insåg jag att jag måste ta itu med förfallet. Köpte en tysk massageapparat (Casada Tappymed) som hjälpte en hel del men var tung att hantera och jag ville ta ytterligare steg mot förbättring. Jag har genom åren prövat läkare, sjukgymnaster, naprapater och massörer utan att någon lyckats hjälpa mig. Sökte nu efter massage i Åkersberga och fann bland andra Jenny Gunn som hade en del information de andra inte hade. Det där med fascia lät intressant så jag bestämde mig för att pröva Jenny.

Efter första behandlingen märkte jag att smärtorna mellan nyckelben och skulderblad minskat betydligt. Jag fick gräva djupare för att hitta smärtan. Efter andra besöket började jag själv massera mig på åtkomliga delar av kroppen, gärna framför TVn (där en inte bör sitta mer än max 1 timme åt gången). Kompletterade med ryggstärkande övningar med gummiband samt mycket rörelser. En kan inte röra sig för mycket, enbart motsatsen. Plocka upp skräp från golvet, ta på sig strumpor, knyta skorna, allt kan användas för att hålla igång kroppen och tänja ut fascia och muskler.

Jag har läst åtskilligt om fascia på webben och med en bakgrund som röntgenassistent med god kännedom om anatomi är jag nu tämligen övertygad om att fascia är den viktigaste pusselbiten för att förstå smärta och stelhet som uppkommit utan någon direkt akut orsak. Lite hårdraget kan man säga: glöm musklerna, det är förpackningen av musklerna som krånglar. Och mest fantastiskt är att tillståndet inte är kroniskt, med massage mjukas den stelnade fascian upp och muskeln inuti får äntligen jobba med rätt förutsättningar. Har muskeln förtvinat något måste den givetvis tränas, men det blir lättare om fascian mår bättre och tillåter muskeln att röra sig fritt utan att det gör ont och ibland knakar eller "gnisslar". En kombination av behandling och träning, med andra ord.​

Min personliga övertygelse är att fascia behandling inom inte alltför många år är den självklara behandlingsformen för säkert 95% av alla besvär som rör stelhet och smärta vid aktivering av kroppen. Efter drygt två månader med fem behandlingar hos Jenny Gunn och åtskilligt eget masserande framför TV eller under skogspromenader är min fysiska status förflyttad 10-20 år tillbaka i tiden. Mycket återstår men det är sannerligen spännande att se hur mjuk och smärtfri min gamla kropp börjat bli (de flesta accepterar att åldrande innebär stelhet och smärta vilket jag tror är fel inställning).

Nu går jag hos Jenny Gunn två gånger i månaden då vi fokuserar på områden jag själv inte kommer åt, främst axel- och skulderpartierna. Och för varje gång noterar jag förbättringen. Om jag slarvar med att försöka ha en ergonomisk kroppshållning, sitter för länge framför datorn etc märks direkt att jag fallit tillbaka i gamla vanor. Istället gäller det att vänja kroppen vid de nya vanorna, och kroppen är läraktig. På youtube finns en del bra övningar för fascian (och därmed hela kroppen). En del ser väldigt avancerade ut men det är bara att anpassa programmen efter sin egen status och sträva mot att åtminstone komma i närheten av det instruktören visar. Det räcker långt.

Så sätt igång! Tänk på dina matvanor lite mer, minska kaffedrickande, alkohol och rökning om detta ingår i dina vanor (vilket det tyvärr gör hos mig, men jag har minskat förbrukningen), drick inte för lite vatten, rör dig mycket (även i hemmet), tänk på din kroppshållning i alla situationer (det blir snart en god vana) och låt Jenny Gunn guida dig i början!
Pehr Lindstrom
Pehr Lindström
Edit Content
Jag hade haft smärta i höger höft, ljumske och knä som strålade ner i underbenet sedan ett drygt år. Hade varit hos naprapat/fysioterapeut och provat med olika övningar utan att det hjälpt. Hade även röntgat ryggen, men lyckligtvis inte diskbråck. Hade fått 💊 mot smärta på natten, men det löste inte problemet. Fick tips om Jenny, via en väninna. Nu har jag varit på tre behandlingar, fått en del råd om hur jag kan förebygga besvär och det känns fantastiskt 😀 bra och helt underbart att inte ha värk!

Så, livet är inte kört, testa bindvävsmassage hos Jenny Gunn.
Inger Bengtsson
Jag har motionerat mycket i medelåldern tills en vurpa i Vasaloppsbacken 2004 över en fallen man och en olycka med min bil två dagar senare när jag studsade i halkan på en framförvarande stoppkloss satte stopp för allt.

Efter olyckorna svullnade hö fotled och fick ont i hö höft vid varje ansträngning. Kunde inte ens gå längre sträckor. Inga fel sade doktorn efter röntgen. Jag kunde inte träna längre trots ett bevis både på En Svensk klassiker och En Tjejklassiker på min vägg.

Värken kom över hela min kropp och jag fick diagnosen Fibromyalgi. Tränade cirkelgympa, gick hos Fysioterapeuter, simmade, cyklade och gick. Till slut 2018 vägrade kroppen att orka gå mer än tio minuter. Då kom stelheten i ländryggen och jag blev sittandes. Till slut orkade jag inte ens sitta.

Min dotter har en firma Anlita oss och hade kontakt med massören Jenny och fick nöjet att prova henne och gav sina rekommendationer. Till slut beställde jag tid och nu har jag fått 4 kraftiga behandlingar.

Benkramperna som återkom ibland 4-5 ggr per natt och höll mig vaken är helt borta. Den fibromyalgiska molvärken är borta men jag kan fortfarande bli väldigt trött i hela kroppen efter en långpromenad. Vi fortsätter nu en gång till för att få bort låsningar i ryggen. Har haft ett ryggskott 1978 som fick mig gå sjukskriven i tre månader.

Stort tack för alla råd och bra behandling. Du är en fantastisk person.
Maija Liisa Jansson Ehrenholm
Maija Liisa Jansson Ehrenholm

Hälsena

"Jag vill tacka dig för den hjälp jag fått av dig.

Sen i somras har jag haft ont i min hälsena. Jag kunde inte promenera eller gå på gympa som jag brukade. Jag har under hela hösten gått till sjukgymnast, fått behandling och träningsprogram, men det har inte hjälp. Sen fick jag tipset att ta kontakt med dig. Efter tre gångers behandling (Fascia Repatterning™ TOTAL) så var min hälsena helt återställd.

Det är underbart, nu kan jag promenera och gå på gympa utan att det gör ont i hälsenan.

Tack ! Hälsningar Kerstin".
Kerstin Stjernberg
Kerstin Stjernberg

Ljumske

Tack, Jenny, för att du hjälpte mig att få tillbaka kraften i ljumsken och för att du fick bort smärtan jag haft där i flera månader!

Nu kan jag använda benet som vanligt och slipper lyfta benet med hjälp av händerna!
Pia Bagger
Pia Bagger

Lår

Äntligen har jag hittat det jag länge sökt - din fantastiska Fascia Repatterning™ TOTAL! Mina fötter, vader och låret är som nytt!! Tack tack för din kompetens och härliga omhändertagande - du är sååå duktig!!! Och jag är kräsen! Alla blåmärken och ömhet har gett resultat. Vilken känsla du har för jobbet, you are The best! Ska rekommendera dig till många.
Pia Dufback Arkstedt
Pia Dufbäck-Arkstedt

Knä

Mina bekymmer med mitt vänstra knä startade efter två menisk operationer. Efter operationerna har jag haft extremt begränsad rörlighet och daglig värk som begränsat mig i mitt vardagliga liv. Är en väldigt aktiv person som älskar att träna och att då ha ett knä som säger stopp har påverkat mig både fysiskt och psykiskt.

I min jakt på hjälp såg jag till sist Team Jenny Gunns fb sida. Nu är jag så tacksam att jag hittade på henne och får ta del av hennes behandlings metod.

Mitt knä har nu blivit mycket rörligare och jag slipper den dagliga värken. Jenny är engagerad och proffessionell i sitt bemötande. Jag ser nu tack vare Jenny ett hopp om ett rörligt och aktivt liv igen!☺️
Jessica Hovind
Jag hade fått löparknä under en lång springtur förra sommaren. Fick tips av en kompis att boka en tid hos Jenny.

Jenny behandlade knät ett par gånger och sedan har jag inte känt av det igen.

Jag har fortsatt att gå hos Jenny för att lösa upp stelheter på många ställen på kroppen. Efter cytostatikabehandling pga bröstcancer hade musklerna stelnat och blivit osmidiga. Nu har de mjuknat och fungerar som de ska.

Jenny ger alltid tips om hur jag ska hålla mig mjuk och smidig.

Stunderna med dig är plågsamma men också vilsamma. Tack Jenny, för hjälpen!
Karin Norden
Karin Norden
Under 2015 fick jag en knäskada som var svårläkt och som skapade en svullnad som höll i sig i flera års tid. Efter flertalet läkarbesök, mediciner, kortison, smärtstillande och rehab hos både naprapat och fysioterapeut blev läkarnas sista råd en omgång av "lätta cellgifter" för att återställa immunförsvaret. Med ett sista hopp blev jag rekommenderad att gå till Jenny.

Jag kom med ett svullet stelt knä där jag knappt kunde gå, kronisk smärta och trodde aldrig att jag skulle kunna träna, åka skidor, springa och vara aktiv igen. Jenny gick på hårt och efter ca 3 månader av en ren diet och Jennys behandling var jag så mycket bättre. Idag kan jag träna, röra mig obehindrat och leva normalt. Så otroligt tacksam att jag gav detta en chans! Rekommenderar Jenny varmt, går fortfarande hit så snart det är nånting jag behöver hjälp med!
Klara Blomqvist
Klara Blomqvist
Jag tror att Jenny Gunn kan trolla ❤️ Jag skadade mitt knä och hade så ont att jag nästan fick hoppa på ett ben, kunde heller inte sova för att det gjorde så ont. Efter en behandling släppte värken och jag var helt rörligt i knät. Kunde knappt tro att det var sant!

Förutom att Jenny Gunn kan trolla/bota min kropp så är hon en helt underbar, varm människa med fantastisk energi! Jag kan verkligen rekommendera Jenny Gunn.
Towa Borglund
Towa Borglund
Jenny is one of the best massage therapist I ever had the pleasure of having a session with. She is patient, listens and really helps to target areas for improvement. She also advises wisely on what one should do for continued health and improvements. She really helped me to improve my mobility when my knees became bad and I miss her medicinal hands!
Margaret Thomas

Vad

Fick problem med smärta i vaderna, hälsporre m.m. när jag ökade på träningsmängderna och sprang marathon. Testade olika behandlingar och blev nyfiken på Jenny Gunns fasciabehandling. Efter första behandlingen (inte skönt, men effektiv) kändes kroppen annorlunda och efter ett par behandlingar, och med aloe vera-dryck, är det riktigt kul att springa igen - känns som jag flyger fram. Det riktigt ”fjädrar” i vaderna. Tack Jenny Gunn!
Annika Ahlberg
Annika Ahlberg
Påsken 2014 skadade jag vadmuskeln på högerbenet ordentligt i en skidolycka. Haltade hela den sommaren och försökte sen träna mig tillbaka. Vaden har dock sedan dess varit väldigt stel och trots många naprapatbesök har det inte blivit bättre.

I våras fick jag tips om Jenny Gunn och lyckades få en tid före semestern. Jenny tog sig an min vad på ett helt nytt sätt och genom djupgående massage arbeta bort ärrvävnader. Efter tre besök känner jag nu ingen skillnad mellan höger och vänster! Fantastiskt glad att jag äntligen känner mig 'hel' igen."
Louise Richnau
Louise Richnau
Jag har gått till Jenny vid 3 olika tillfällen, första gången redan för ca 3 år sedan. Hon har hjälpt mig varje gång, och resultaten kommer allt snabbare.

Första gången var för ca 3 år sedan, då kostade en behandling 900kr. Jag hade muskelknutar i ryggen och var riktigt stel. Ni vet känslan när axlarna är uppdragna per automatik. Jag gick 3 gånger med en veckas mellanrum. Helt rehabiliterad efteråt. Jag förstod direkt att det här inte var någon klassisk massage. Sådan tar man för att det är avslappnande, det här var läkande.

Andra gången var det ryggen igen med samma symptom. 2 behandlingar senare var jag helt återställd. Jag trodde inte det skulle gå så snabbt för jag var riktigt stel. Hade dragit på det ganska länge också. Med ännu djupare massage, som går ända ner till bindväven, hade Jenny förfinat tekniken. Denna gång betalade jag 1,200kr per gång.​

Nu tredje gången har jag besökt henne för min vad som blivit helt stel. Jag springer en del och har ignorerat en inflammation alldeles för länge, tills det inte gick mer. Redan efter första behandlingen kändes muskeln lite, lite mjukare. Nu 2 behandlingar senare känns det riktigt bra! Jag hoppas kunna springa igen efter ytterligare en omgång.

Jennys devis är att hon inte vill ha återkommande kunder utan stammisar som återkommer när dom behöver hjälp. Hon vill hjälpa människor. Det här är en fundamental skillnad mot din "vanliga" massör som vill ha återkommande kunder.

Om du funderar på priset, se till kostnaden för att bli av med ditt symptom. För mig är 3*900 dyrare än 2*1.200kr. Speciellt om båda leder till samma resultat, dessutom värdesätter jag min tid och föredrar 2 behandlingar alla dagar i veckan.

Tack Jenny för att du hjälpt mig med snabba resultat! It's priceless! ​
Sina Mostafavi
Sina Mostafavi
Jag sökte Jenny då jag hade stelhet i ett ben och ojämn gång. Jenny har genom djupmassage kommit åt och löst upp muskelspänningar som sannolikt funnits i många år. Jenny har också studerat mitt rörelsemönster, hur jag går och står och gett rekommendationer till att ändra på felaktigheter och pekat på muskelgrupper som måste tränas. Jag rekommenderar Jenny inte bara för hennes kompetens utan också för hennes varma bemötande.
Halvar Johansson
Edit Content
Helt otroligt. Jag har gått i 14 år och haft smärtor i ländrygg och bäcken, testat allt. En omgång hos Jenny och det är mycket bättre. Detta är det enda som faktiskt har fungerat!!
Teresia Watzer
Edit Content

Nacke

Jag hade problem med min rygg för mer än 10 är sedan. Jag åt tramadol 4 ggr om dagen när problemet var värst då kunde jag inte röra mig. Jag fick diagnos med diskbråck i nacken. Fick behandling med sjukgymnast och sedan naprapat. Sjukvården försöker hjälpa en men det de kan göra är tyvärr begränsat.

Jag hittade Jenny med hjälp av en vän och fick behandling /massage. Jag ska inte ljuga att det fanns dagar jag tvekade gå till behandlingen för det gjorde så mycket ont. Jag märkte däremot att det hjälpte mer och mer. Jag slutade äta starka smärtstillande. Idag försätter jag med Jenny efter ett lång tidsavbrott. Jag har nu lite problem med min ländrygg och jag misstänker att det är diskbråck fast jag inte träffat en läkare men symptomen är samma.

Jag har bilder från min förra behandling varje gång jag träffar Jenny. Det gör ont och obehagligt men det hjälper. Idag kan jag röra mig utan starka smärtstillande tack vare Jenny och träning. Jag vill inte rekommendera henne för att det blir svårare och svårare att boka tid hos henne men om ni har problem med diskbråck och varit sängliggande utan rörelseförmåga pga smärta kan jag säga att Jenny kan hjälpa er.
TUFAN ERKEK
Tufan Erkek
Jag har länge haft värk i axlar och nacke på grund av diskbråck, min neurolog rekommenderar att hålla musklerna lagom, inte för mjuka inte för hårda. Det är inte så enkelt. Man har ju typ sensorer på hals,nacke som ser till att man håller balansen. Är musklerna spända så blir det värk och då blir det ingen genomströmning och då läker ingenting. Jenny har genom djupmassage fått mina muskler lagom. Jenny har även hjälpt mig med ländrygg och knä. Jenny får mina varmaste rekommendationer!
Marianne Österman
Marianne Österman

Rygg

Efter åtta års helvete med kronisk smärta, två diskbråcksoperationer, tre nervrotsblockader och mängder av diverse läkemedel inklusive morfin, tog jag till slut kontakt med Jenny.

Jenny berättade att min fascia var helt ihopklibbad och t.o.m. satt fast på skelettet. Musklerna får inte syre som krävs för att fungera därför har jag fått bakslag varje gång jag tränat. Hon sa även att jag kommer att bli helt smärtfri och ska kunna släppa mina läkemedel. Jag var skeptisk. Jag hade inte samma förväntningar som Jenny utan kände att jag är nöjd om hon kan få mig så pass bra att jag i varjefall kan släppa morfinet.

Efter ca 8 behandlingar kunde jag släppa morfinet men grundbehandlingen med alvedon och antiinflammatoriskt var kvar. Jag var superlycklig men Jenny var INTE nöjd! Jag skulle bli av med ALLA läkemedel.

Efter 10 behandlingar kom genombrottet och jag kunde släppa grundbehandlingen så gott som helt. Vissa dagar får jag ta lite medicin men oftast räcker det att ligga 40-50 minuter på spikmatta. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig detta resultat och det bästa av allt är att jag kan träna. Det känns som att musklerna får kontakt med varandra och det är ren lycka!

Jag kan därför varmt rekommendera Jenny! Hon är otroligt duktig och kompetent och hon ger sig inte förrän du är helt smärtfri.
Christina Davidsson
Christina Davidsson
Efter ett dubbelsidigt diskbråck för 12 år sedan har jag haft ständig värk i ryggen och underkropp samt kraftigt nedsatta och successivt försämrade funktioner i rumpa, ben och fötter. Nedsatt känsel, förtvinande muskulatur samt dålig balans, motorik och koordination. Har varit hos ett stort antal kiropraktorer, naprapater och sjukgymnaster samt några rygg- och neurospecialistläkare. Ingen har kunnat hjälpa mig eller ge en lösning på problemen eller något hopp om förbättring. Jag har tränat och varit mycket fysiskt aktiv hela tiden men funktionerna har bara blivit sämre och smärtorna ökat.

Efter ett tips från min tandläkare träffade jag Jenny och har jobbat med henne i 3 månader nu. Hennes behandlingar tillsammans med egen men delvis annorlunda träning, till stor del efter Jennys råd och rekommendationer, har allt börjat vända och de förlorade funktionerna har faktiskt börjat återvända. Efter 12 år!

Jennys förmåga och behandling ger, och gör, något som ingen inom den ”traditionella vården” gjort eller ens verkar känna till och hennes unika kompetens, nyfikenhet, engagemang och kompromisslösa driv har gjort att jag faktiskt tror att kroppen kan få tillbaka sina funktioner igen och att skadorna faktiskt inte är bestående. I motsats till vad läkare och andra säger.
Lars Nording
Lars Nording
Edit Content
Jag har provat många massage terapeuter men ingen som är lika duktig som Jenny. Efter en behandling försvann min huvudvärk som jag haft till och från i en månad. Hon är enastående och jag kan varmt rekommendera henne.
Camilla Jansson
Jag har under många års tid besvärats av huvudvärk efter en skidolycka, med Jennys massage har detta helt försvunnit. Hon är rekommenderbar.
Jakob Nilsberg
Edit Content
Jag rekommenderar Jenny gunn alla dgr i veckan! För dig som provat allt men inte fått resultat. Det är inte den skönaste metoden jag provat men det gör skillnad. Själv hade jag stora problem med höften och var för ung att opereras enligt läkare. Nu tänker jag inte ens på det längre! Tack Jenny Gunn 🙏
Ulla Forsberg
Kvinna 59 år
Jag kan varmt rekommendera Jenny!

Som person är jag och har alltid varit aktiv. Det har blivit många olika sporter genom åren. Just nu är mina favoriter Trail och Swimrun på hobby nivå. Under åren har jag dock dragit på mig olika skador som jag haft svårt att få bukt med.

Min högra höft har envist roterat vilket gjort att högerbenet blivit kort och givit mycket ryggproblem. Det har varit många besök hos kiropraktorn men problemet har hela tiden kommit tillbaka. Efter första behandlingen hos Jenny fick jag tillbaka rörligheten i höften och efter den tredje behandlingen har problemet försvunnit helt!

Jenny har även behandlat ett brutet nyckelben som orsakat mycket smärta i axeln och halsmuskeln. Efter två behandlingar var jag smärtfri och efter den tredje har jag fått tillbaka 90% av rörligheten. Nästa steg blir att få ordning på vaderna (har haft ”gubbvad” vilket gör riktigt ont).

Så här långt har jag inte stött på ett problem som Jenny inte har kunnat behandla! ❤️

Jenny du är grym!!!
Maria Lindberg
Maria Lindberg
Efter ett dubbelsidigt diskbråck för 12 år sedan har jag haft ständig värk i ryggen och underkropp samt kraftigt nedsatta och successivt försämrade funktioner i rumpa, ben och fötter. Nedsatt känsel, förtvinande muskulatur samt dålig balans, motorik och koordination. Har varit hos ett stort antal kiropraktorer, naprapater och sjukgymnaster samt några rygg- och neurospecialistläkare. Ingen har kunnat hjälpa mig eller ge en lösning på problemen eller något hopp om förbättring. Jag har tränat och varit mycket fysiskt aktiv hela tiden men funktionerna har bara blivit sämre och smärtorna ökat.

Efter ett tips från min tandläkare träffade jag Jenny och har jobbat med henne i 3 månader nu. Hennes behandlingar tillsammans med egen men delvis annorlunda träning, till stor del efter Jennys råd och rekommendationer, har allt börjat vända och de förlorade funktionerna har faktiskt börjat återvända. Efter 12 år!

Jennys förmåga och behandling ger, och gör, något som ingen inom den ”traditionella vården” gjort eller ens verkar känna till och hennes unika kompetens, nyfikenhet, engagemang och kompromisslösa driv har gjort att jag faktiskt tror att kroppen kan få tillbaka sina funktioner igen och att skadorna faktiskt inte är bestående. I motsats till vad läkare och andra säger.
Lars Nording
Lars Nording
Måste bara få tacka för en otroligt bra massage och trevligt bemötande. Jag lider av sviter från en bussolycka för några år sedan och har återkommande problem med mina muskler i höften och ländrygg. Jag har under tidens lopp besökt kiropraktorer, naprapater, läkare och div andra för att försöka få bukt med mina problem. Men ingen av dessa har lyckats förbättra situationen nämnvärt. För cirka två månader sedan fick jag problem igen och sökte med ljus och lykta efter någon som kunde ta emot mig omedelbart för att försöka hantera mina problem.

När jag fick tag i ditt nummer så hade du tid att ta emot mig samma dag och efter din behandling har jag aldrig, så fort och så varaktigt, varit problemfri. Redan dagen efter kände jag att det var en enorm skillnad. Hos andra utövare har jag tidigare varit tvungen att gå 3-4 gånger för att de skulle kunna nå samma resultat som du lyckades uppnå under bara en behandling.

Tack!
Fredrik Åsberg
Edit Content
Jag kan varmt rekommendera Jenny!

Som person är jag och har alltid varit aktiv. Det har blivit många olika sporter genom åren. Just nu är mina favoriter Trail och Swimrun på hobby nivå. Under åren har jag dock dragit på mig olika skador som jag haft svårt att få bukt med.

Min högra höft har envist roterat vilket gjort att högerbenet blivit kort och givit mycket ryggproblem. Det har varit många besök hos kiropraktorn men problemet har hela tiden kommit tillbaka. Efter första behandlingen hos Jenny fick jag tillbaka rörligheten i höften och efter den tredje behandlingen har problemet försvunnit helt!

Jenny har även behandlat ett brutet nyckelben som orsakat mycket smärta i axeln och halsmuskeln. Efter två behandlingar var jag smärtfri och efter den tredje har jag fått tillbaka 90% av rörligheten. Nästa steg blir att få ordning på vaderna (har haft ”gubbvad” vilket gör riktigt ont).

Så här långt har jag inte stött på ett problem som Jenny inte har kunnat behandla! ❤️

Jenny du är grym!!!
Maria Lindberg
Maria Lindberg
Påsken 2014 skadade jag vadmuskeln på högerbenet ordentligt i en skidolycka. Haltade hela den sommaren och försökte sen träna mig tillbaka. Vaden har dock sedan dess varit väldigt stel och trots många naprapatbesök har det inte blivit bättre.

I våras fick jag tips om Jenny Gunn och lyckades få en tid före semestern. Jenny tog sig an min vad på ett helt nytt sätt och genom djupgående massage arbeta bort ärrvävnader. Efter tre besök känner jag nu ingen skillnad mellan höger och vänster! Fantastiskt glad att jag äntligen känner mig 'hel' igen."
Louise Richnau
Louise Richnau
"Helt otrolig massage, från att ha gått med svår smärta i höfter och nedre rygg så är jag i princip smärtfri! 😍"
Åsa
Idag blev det friskvård hos Jenny Gunn Jansson ❤️ Ihopklistrad fascia har fått sig en omgång och hejdå slaggprodukter. Jenny har räddat mig många gånger! Dels mina armar när jag hade tappat styrkan i händerna och trodde jag skulle bli tvungen att sluta som hästterapeut men också min höft där jag levde med höftsmärta pga pålagringar i 18år - efter behandlingen har jag bara ont när jag överansträngt mig. ❤️ Tack Jenny, du är guld värd!
Maria K-vall
Edit Content
Jag har motionerat mycket i medelåldern tills en vurpa i Vasaloppsbacken 2004 över en fallen man och en olycka med min bil två dagar senare när jag studsade i halkan på en framförvarande stoppkloss satte stopp för allt.

Efter olyckorna svullnade hö fotled och fick ont i hö höft vid varje ansträngning. Kunde inte ens gå längre sträckor. Inga fel sade doktorn efter röntgen. Jag kunde inte träna längre trots ett bevis både på En Svensk klassiker och En Tjejklassiker på min vägg.

Värken kom över hela min kropp och jag fick diagnosen Fibromyalgi. Tränade cirkelgympa, gick hos Fysioterapeuter, simmade, cyklade och gick. Till slut 2018 vägrade kroppen att orka gå mer än tio minuter. Då kom stelheten i ländryggen och jag blev sittandes. Till slut orkade jag inte ens sitta.

Min dotter har en firma Anlita oss och hade kontakt med massören Jenny och fick nöjet att prova henne och gav sina rekommendationer. Till slut beställde jag tid och nu har jag fått 4 kraftiga behandlingar.

Benkramperna som återkom ibland 4-5 ggr per natt och höll mig vaken är helt borta. Den fibromyalgiska molvärken är borta men jag kan fortfarande bli väldigt trött i hela kroppen efter en långpromenad. Vi fortsätter nu en gång till för att få bort låsningar i ryggen. Har haft ett ryggskott 1978 som fick mig gå sjukskriven i tre månader.

Stort tack för alla råd och bra behandling. Du är en fantastisk person.
Maija Liisa Jansson Ehrenholm
Maija Liisa Jansson Ehrenholm
Edit Content
Under min graviditet drabbades jag av en foglossning som orsakade daglig smärta och kramp. Efter två massagetillfällen hos Jenny var det helt borta. Vilken befrielse. Att hon är en underbar och varm person är ett stort plus. Jag kan verkligen rekommendera Jenny!
Therese Nääs
När jag först kom till Jenny hade jag fortfarande foglossning, 2 år efter förlossningen. Jag hade ont i ryggen och höften efter att bära barn dagarna i ända. En och en halv timme hos Jenny senare är foglossningen nära på ett minne blott. Jenny jobbar verkligen på djupet och det hon gör har jag inte hittat någon annan som gör. Efter att ha gått till sjukgymnast efter sjukgymnast var Jenny en guda gåva. Hon får mina varmaste rekommendationer!
Linda Qvarnström
Edit Content

Hälsporre

Fick problem med smärta i vaderna, hälsporre m.m. när jag ökade på träningsmängderna och sprang marathon. Testade olika behandlingar och blev nyfiken på Jenny Gunns fasciabehandling. Efter första behandlingen (inte skönt, men effektiv) kändes kroppen annorlunda och efter ett par behandlingar, och med aloe vera-dryck, är det riktigt kul att springa igen - känns som jag flyger fram. Det riktigt ”fjädrar” i vaderna. Tack Jenny Gunn!
Annika Ahlberg
Annika Ahlberg

Stukning

Började fredagen gråtandes, smärta i min vänster fot. Efter besök på VC blev jag med kryckor och skickad till röntgen i Täby ( inga skelettskador) smärta o klumpig med kryckor. Ett besök hos @teamjennygunn och magikern @jennygunnjansson när jag hoppar in där kan jag inte stödja på foten över huvudtaget. Jag är inte så kaxig, smärtan är stark o jag är trö...tt och sliten. Med sin unika massages teknik och med msm gel masserade hon min fot o jag blev tårögd när hon ber mig att stödja på foten o gå runt. Och jag KAN... Wow..Säger jag. tack @teamjennygunn @jennygunnjansson härlig känsla att slippa kryckorna.
Therese Flemström
Therese Flemström
Äntligen har jag hittat det jag länge sökt - din fantastiska Fascia Repatterning™ TOTAL! Mina fötter, vader och låret är som nytt!! Tack tack för din kompetens och härliga omhändertagande - du är sååå duktig!!! Och jag är kräsen! Alla blåmärken och ömhet har gett resultat. Vilken känsla du har för jobbet, you are The best! Ska rekommendera dig till många.
Pia Dufback Arkstedt
Pia Dufbäck-Arkstedt
Edit Content
Tack Jenny Gunn 💐 för 4 intensiva behandlingar och information om viktiga rörelser!

Jag har under åren prövat mycket men det var DU som äntligen fixade min nacke! 👏
Eva Mörch
Eva Mörch
Jag hade problem med min rygg för mer än 10 är sedan. Jag åt tramadol 4 ggr om dagen när problemet var värst då kunde jag inte röra mig. Jag fick diagnos med diskbråck i nacken. Fick behandling med sjukgymnast och sedan naprapat. Sjukvården försöker hjälpa en men det de kan göra är tyvärr begränsat.

Jag hittade Jenny med hjälp av en vän och fick behandling /massage. Jag ska inte ljuga att det fanns dagar jag tvekade gå till behandlingen för det gjorde så mycket ont. Jag märkte däremot att det hjälpte mer och mer. Jag slutade äta starka smärtstillande. Idag försätter jag med Jenny efter ett lång tidsavbrott. Jag har nu lite problem med min ländrygg och jag misstänker att det är diskbråck fast jag inte träffat en läkare men symptomen är samma.

Jag har bilder från min förra behandling varje gång jag träffar Jenny. Det gör ont och obehagligt men det hjälper. Idag kan jag röra mig utan starka smärtstillande tack vare Jenny och träning. Jag vill inte rekommendera henne för att det blir svårare och svårare att boka tid hos henne men om ni har problem med diskbråck och varit sängliggande utan rörelseförmåga pga smärta kan jag säga att Jenny kan hjälpa er.
TUFAN ERKEK
Tufan Erkek
För varje operation skapas nya ärrvävnader och även stor risk för sammanväxningar (adherenser). Utan rätt behandling kan det leda till att fascian (bindväv) klistrar ihop sig (adhesion) och ytterligare begränsa rörligheten i drabbade området samt möjligtvis smärta/inflammation.

I Peters fall handlade om 6 operationer. Första redan 2 timmar efter födseln och sista var som 50åring. Totalt 217 stygn invärtes och utvärtes.

När Peter först kom till mig kunde han varken stå eller sitta rakt utan framåtfälld ca 10°. Han kunde inte ens nudda ryggstödet när han satt. Varje andetag var ansträngande. Frozen shoulder på båda sidor men främst högra, på flera år. Han hade i fler års tid sökt hjälp hos olika specialister men inget hjälpte.

Idag kan han t.o.m. böja bakåt med armarna uppsträckta. Andningskapaciteten har fördubblas som han beskriver i filmen nedanför.
Peter
Peter
6/11/2017

Glory to God for what was impossible is now made possible, what was dead is now made alive.

Suffering from chronic lymphoderma and unbearable extreme pain in d whole left neck, chest, torso and arm due to terminal stage of breast cancer, I had been depending on lyrica n tramadol for 3 dosage daily for months and even morphine when I finally got myself admitted for pain management and 1st chemo on the 10 Oct 2017.

My beloved sister left behind her family and flew all the way from Sweden despite her busy schedule to help me with her unique and God-given talent in ' Fascia Repatterning™ ' .

My left body from left neck down to the ribcage felt like rock and lifeless and black spider-veins were like barcode from my collar bone to my breast.

My whole ribcage was so stiff and I could not even yawn for a full second .

My kidneys felt like dropping out when I coughed as all within me felt glued together.

My sister admitted later that she had never felt any human body as bad as mine throughout her profession but with her love and hope for me, she didn't give up or get discouraged . Instead she massaged me daily with love, faith and much patience.

We began to see improvement in days. Jenny managed to break the surface barriers and reached deeper and deeper and that improved the flow of the inner and deeper part of my body that allowed healing to begin, accompanied with high consumption of Aloe Vera Gel for restructuring of soft tissues and detox from the adverse effects of chemo.

I am painfree now even without painkillers! I can now yawn normally that lasts 3-4 seconds . The swelling in the arm has gone down much and I can now swing my arm in almost all directions in circular motion normally. I can now rotate my neck with ease and even look up the sky standing without any tightness. Even the 'barcode' on my chest has lightened so much and is disappearing in no time.

Praise God for His grace and my sister Jenny.

I love you Jenny.
Irene Gunn
Irene Gunn (1973-2019)
Jag har länge haft värk i axlar och nacke på grund av diskbråck, min neurolog rekommenderar att hålla musklerna lagom, inte för mjuka inte för hårda. Det är inte så enkelt. Man har ju typ sensorer på hals,nacke som ser till att man håller balansen. Är musklerna spända så blir det värk och då blir det ingen genomströmning och då läker ingenting. Jenny har genom djupmassage fått mina muskler lagom. Jenny har även hjälpt mig med ländrygg och knä. Jenny får mina varmaste rekommendationer!
Marianne Österman
Marianne Österman
Tack Jenny för dina behandlingar som bidrog till att mina 25-åriga rygg/nack/muskel- besvär äntligen är borta. Med massage då och då, kiropraktik och regelbunden träning mår jag bra sen några år. Jag kan verkligen varmt rekommendera Jennys massage.
Ung 60-årig leg.sjukgymnast
Edit Content
Jag kan varmt rekommendera Jenny!

Som person är jag och har alltid varit aktiv. Det har blivit många olika sporter genom åren. Just nu är mina favoriter Trail och Swimrun på hobby nivå. Under åren har jag dock dragit på mig olika skador som jag haft svårt att få bukt med.

Min högra höft har envist roterat vilket gjort att högerbenet blivit kort och givit mycket ryggproblem. Det har varit många besök hos kiropraktorn men problemet har hela tiden kommit tillbaka. Efter första behandlingen hos Jenny fick jag tillbaka rörligheten i höften och efter den tredje behandlingen har problemet försvunnit helt!

Jenny har även behandlat ett brutet nyckelben som orsakat mycket smärta i axeln och halsmuskeln. Efter två behandlingar var jag smärtfri och efter den tredje har jag fått tillbaka 90% av rörligheten. Nästa steg blir att få ordning på vaderna (har haft ”gubbvad” vilket gör riktigt ont).

Så här långt har jag inte stött på ett problem som Jenny inte har kunnat behandla! ❤️

Jenny du är grym!!!
Maria Lindberg
Maria Lindberg
En sommarnatt 2003 körde jag bil från västkusten till Stockholm och vid framkomsten hade ryggen låst sig, från höger skuldra ned till vänster höftbenskam. Ett annorlunda ryggskott där smärtan gick över efter några dagar men kroppen började så småningom krångla. Vissa rörelser blev alltmer påfrestande, som att trycka en tung dörr från sig. att lyfta tallrikar in i och ur skåpet, ta av och på jackan, och liknande. Kroppen anpassade sig och mina rörelser blev allt snävare för att undvika smärta. Musklerna förtvinade, min rygg såg helt undernärd ut. Tio år senare, 2013, insåg jag att jag måste ta itu med förfallet. Köpte en tysk massageapparat (Casada Tappymed) som hjälpte en hel del men var tung att hantera och jag ville ta ytterligare steg mot förbättring. Jag har genom åren prövat läkare, sjukgymnaster, naprapater och massörer utan att någon lyckats hjälpa mig. Sökte nu efter massage i Åkersberga och fann bland andra Jenny Gunn som hade en del information de andra inte hade. Det där med fascia lät intressant så jag bestämde mig för att pröva Jenny.

Efter första behandlingen märkte jag att smärtorna mellan nyckelben och skulderblad minskat betydligt. Jag fick gräva djupare för att hitta smärtan. Efter andra besöket började jag själv massera mig på åtkomliga delar av kroppen, gärna framför TVn (där en inte bör sitta mer än max 1 timme åt gången). Kompletterade med ryggstärkande övningar med gummiband samt mycket rörelser. En kan inte röra sig för mycket, enbart motsatsen. Plocka upp skräp från golvet, ta på sig strumpor, knyta skorna, allt kan användas för att hålla igång kroppen och tänja ut fascia och muskler.

Jag har läst åtskilligt om fascia på webben och med en bakgrund som röntgenassistent med god kännedom om anatomi är jag nu tämligen övertygad om att fascia är den viktigaste pusselbiten för att förstå smärta och stelhet som uppkommit utan någon direkt akut orsak. Lite hårdraget kan man säga: glöm musklerna, det är förpackningen av musklerna som krånglar. Och mest fantastiskt är att tillståndet inte är kroniskt, med massage mjukas den stelnade fascian upp och muskeln inuti får äntligen jobba med rätt förutsättningar. Har muskeln förtvinat något måste den givetvis tränas, men det blir lättare om fascian mår bättre och tillåter muskeln att röra sig fritt utan att det gör ont och ibland knakar eller "gnisslar". En kombination av behandling och träning, med andra ord.​

Min personliga övertygelse är att fascia behandling inom inte alltför många år är den självklara behandlingsformen för säkert 95% av alla besvär som rör stelhet och smärta vid aktivering av kroppen. Efter drygt två månader med fem behandlingar hos Jenny Gunn och åtskilligt eget masserande framför TV eller under skogspromenader är min fysiska status förflyttad 10-20 år tillbaka i tiden. Mycket återstår men det är sannerligen spännande att se hur mjuk och smärtfri min gamla kropp börjat bli (de flesta accepterar att åldrande innebär stelhet och smärta vilket jag tror är fel inställning).

Nu går jag hos Jenny Gunn två gånger i månaden då vi fokuserar på områden jag själv inte kommer åt, främst axel- och skulderpartierna. Och för varje gång noterar jag förbättringen. Om jag slarvar med att försöka ha en ergonomisk kroppshållning, sitter för länge framför datorn etc märks direkt att jag fallit tillbaka i gamla vanor. Istället gäller det att vänja kroppen vid de nya vanorna, och kroppen är läraktig. På youtube finns en del bra övningar för fascian (och därmed hela kroppen). En del ser väldigt avancerade ut men det är bara att anpassa programmen efter sin egen status och sträva mot att åtminstone komma i närheten av det instruktören visar. Det räcker långt.

Så sätt igång! Tänk på dina matvanor lite mer, minska kaffedrickande, alkohol och rökning om detta ingår i dina vanor (vilket det tyvärr gör hos mig, men jag har minskat förbrukningen), drick inte för lite vatten, rör dig mycket (även i hemmet), tänk på din kroppshållning i alla situationer (det blir snart en god vana) och låt Jenny Gunn guida dig i början!
Pehr Lindstrom
Pehr Lindström
Edit Content
För varje operation skapas nya ärrvävnader och även stor risk för sammanväxningar (adherenser). Utan rätt behandling kan det leda till att fascian (bindväv) klistrar ihop sig (adhesion) och ytterligare begränsa rörligheten i drabbade området samt möjligtvis smärta/inflammation.

I Peters fall handlade om 6 operationer. Första redan 2 timmar efter födseln och sista var som 50åring. Totalt 217 stygn invärtes och utvärtes.

När Peter först kom till mig kunde han varken stå eller sitta rakt utan framåtfälld ca 10°. Han kunde inte ens nudda ryggstödet när han satt. Varje andetag var ansträngande. Frozen shoulder på båda sidor men främst högra, på flera år. Han hade i fler års tid sökt hjälp hos olika specialister men inget hjälpte.

Idag kan han t.o.m. böja bakåt med armarna uppsträckta. Andningskapaciteten har fördubblas som han beskriver i filmen nedanför.
Peter
Peter
Edit Content

PMR

Jag har PMR (Polymyalgia Reumatika) o svåra smärtor. Fick tips om Jenny. En skön/ont behandling som gav mej stor lindring. Blev även hjälpt inför en menisk op.

Jenny har "magiska" händer och mycket empati!! Rekommenderas varmt!!
Lisa Lundberg
Lisa Lundberg
Edit Content
"Helt otroligt. Jag har gått i 14 år och haft smärtor i ländrygg och bäcken, testat allt. En omgång hos Jenny och det är mycket bättre. Detta är det enda som faktiskt har fungerat!! "
Teresia Watzer
Jenny Gunn är fantastiskt skicklig!

Jag har många olika typer av skador och har genomgått flera större operationer och har blivit rekommenderad ytterligare en ryggoperation. Tack vare bland annat Jennys behandling har det gått att undvika och alla mina symtom har minskat. Inte bara i ryggen utan också fötter, ben, axlar och nacke. Jag har provat ”allt” och inget har hjälpt så snabbt som Jennys behandlingar. Rekommenderar henne varmt!
Kia S
Ida fick rejält låsning i bröstryggen när hon vaknade i torsdags. Det högg till ordentligt för varje andetag, samt när hon försökte dra ihop skuldrarna eller lyfta huvudet.

Ida kom till mig dagen efter och fick Fascia Repatterning™ behandling för att varsamt släppa låsningen runt kotorna. Efter behandlingen kunde hon ta djupa andetag och röra sig nästan smärtfritt!
Ida Dahlström
Efter åtta års helvete med kronisk smärta, två diskbråcksoperationer, tre nervrotsblockader och mängder av diverse läkemedel inklusive morfin, tog jag till slut kontakt med Jenny.

Jenny berättade att min fascia var helt ihopklibbad och t.o.m. satt fast på skelettet. Musklerna får inte syre som krävs för att fungera därför har jag fått bakslag varje gång jag tränat. Hon sa även att jag kommer att bli helt smärtfri och ska kunna släppa mina läkemedel. Jag var skeptisk. Jag hade inte samma förväntningar som Jenny utan kände att jag är nöjd om hon kan få mig så pass bra att jag i varjefall kan släppa morfinet.

Efter ca 8 behandlingar kunde jag släppa morfinet men grundbehandlingen med alvedon och antiinflammatoriskt var kvar. Jag var superlycklig men Jenny var INTE nöjd! Jag skulle bli av med ALLA läkemedel.

Efter 10 behandlingar kom genombrottet och jag kunde släppa grundbehandlingen så gott som helt. Vissa dagar får jag ta lite medicin men oftast räcker det att ligga 40-50 minuter på spikmatta. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig detta resultat och det bästa av allt är att jag kan träna. Det känns som att musklerna får kontakt med varandra och det är ren lycka!

Jag kan därför varmt rekommendera Jenny! Hon är otroligt duktig och kompetent och hon ger sig inte förrän du är helt smärtfri.
Christina Davidsson
Christina Davidsson
För varje operation skapas nya ärrvävnader och även stor risk för sammanväxningar (adherenser). Utan rätt behandling kan det leda till att fascian (bindväv) klistrar ihop sig (adhesion) och ytterligare begränsa rörligheten i drabbade området samt möjligtvis smärta/inflammation.

I Peters fall handlade om 6 operationer. Första redan 2 timmar efter födseln och sista var som 50åring. Totalt 217 stygn invärtes och utvärtes.

När Peter först kom till mig kunde han varken stå eller sitta rakt utan framåtfälld ca 10°. Han kunde inte ens nudda ryggstödet när han satt. Varje andetag var ansträngande. Frozen shoulder på båda sidor men främst högra, på flera år. Han hade i fler års tid sökt hjälp hos olika specialister men inget hjälpte.

Idag kan han t.o.m. böja bakåt med armarna uppsträckta. Andningskapaciteten har fördubblas som han beskriver i filmen nedanför.
Peter
Peter
Efter ett dubbelsidigt diskbråck för 12 år sedan har jag haft ständig värk i ryggen och underkropp samt kraftigt nedsatta och successivt försämrade funktioner i rumpa, ben och fötter. Nedsatt känsel, förtvinande muskulatur samt dålig balans, motorik och koordination. Har varit hos ett stort antal kiropraktorer, naprapater och sjukgymnaster samt några rygg- och neurospecialistläkare. Ingen har kunnat hjälpa mig eller ge en lösning på problemen eller något hopp om förbättring. Jag har tränat och varit mycket fysiskt aktiv hela tiden men funktionerna har bara blivit sämre och smärtorna ökat.

Efter ett tips från min tandläkare träffade jag Jenny och har jobbat med henne i 3 månader nu. Hennes behandlingar tillsammans med egen men delvis annorlunda träning, till stor del efter Jennys råd och rekommendationer, har allt börjat vända och de förlorade funktionerna har faktiskt börjat återvända. Efter 12 år!

Jennys förmåga och behandling ger, och gör, något som ingen inom den ”traditionella vården” gjort eller ens verkar känna till och hennes unika kompetens, nyfikenhet, engagemang och kompromisslösa driv har gjort att jag faktiskt tror att kroppen kan få tillbaka sina funktioner igen och att skadorna faktiskt inte är bestående. I motsats till vad läkare och andra säger.
Lars Nording
Lars Nording
6/11/2017

Glory to God for what was impossible is now made possible, what was dead is now made alive.

Suffering from chronic lymphoderma and unbearable extreme pain in d whole left neck, chest, torso and arm due to terminal stage of breast cancer, I had been depending on lyrica n tramadol for 3 dosage daily for months and even morphine when I finally got myself admitted for pain management and 1st chemo on the 10 Oct 2017.

My beloved sister left behind her family and flew all the way from Sweden despite her busy schedule to help me with her unique and God-given talent in ' Fascia Repatterning™ ' .

My left body from left neck down to the ribcage felt like rock and lifeless and black spider-veins were like barcode from my collar bone to my breast.

My whole ribcage was so stiff and I could not even yawn for a full second .

My kidneys felt like dropping out when I coughed as all within me felt glued together.

My sister admitted later that she had never felt any human body as bad as mine throughout her profession but with her love and hope for me, she didn't give up or get discouraged . Instead she massaged me daily with love, faith and much patience.

We began to see improvement in days. Jenny managed to break the surface barriers and reached deeper and deeper and that improved the flow of the inner and deeper part of my body that allowed healing to begin, accompanied with high consumption of Aloe Vera Gel for restructuring of soft tissues and detox from the adverse effects of chemo.

I am painfree now even without painkillers! I can now yawn normally that lasts 3-4 seconds . The swelling in the arm has gone down much and I can now swing my arm in almost all directions in circular motion normally. I can now rotate my neck with ease and even look up the sky standing without any tightness. Even the 'barcode' on my chest has lightened so much and is disappearing in no time.

Praise God for His grace and my sister Jenny.

I love you Jenny.
Irene Gunn
Irene Gunn (1973-2019)
Jag har gått till Jenny vid 3 olika tillfällen, första gången redan för ca 3 år sedan. Hon har hjälpt mig varje gång, och resultaten kommer allt snabbare.

Första gången var för ca 3 år sedan, då kostade en behandling 900kr. Jag hade muskelknutar i ryggen och var riktigt stel. Ni vet känslan när axlarna är uppdragna per automatik. Jag gick 3 gånger med en veckas mellanrum. Helt rehabiliterad efteråt. Jag förstod direkt att det här inte var någon klassisk massage. Sådan tar man för att det är avslappnande, det här var läkande.

Andra gången var det ryggen igen med samma symptom. 2 behandlingar senare var jag helt återställd. Jag trodde inte det skulle gå så snabbt för jag var riktigt stel. Hade dragit på det ganska länge också. Med ännu djupare massage, som går ända ner till bindväven, hade Jenny förfinat tekniken. Denna gång betalade jag 1,200kr per gång.​

Nu tredje gången har jag besökt henne för min vad som blivit helt stel. Jag springer en del och har ignorerat en inflammation alldeles för länge, tills det inte gick mer. Redan efter första behandlingen kändes muskeln lite, lite mjukare. Nu 2 behandlingar senare känns det riktigt bra! Jag hoppas kunna springa igen efter ytterligare en omgång.

Jennys devis är att hon inte vill ha återkommande kunder utan stammisar som återkommer när dom behöver hjälp. Hon vill hjälpa människor. Det här är en fundamental skillnad mot din "vanliga" massör som vill ha återkommande kunder.

Om du funderar på priset, se till kostnaden för att bli av med ditt symptom. För mig är 3*900 dyrare än 2*1.200kr. Speciellt om båda leder till samma resultat, dessutom värdesätter jag min tid och föredrar 2 behandlingar alla dagar i veckan.

Tack Jenny för att du hjälpt mig med snabba resultat! It's priceless! ​
Sina Mostafavi
Sina Mostafavi
En sommarnatt 2003 körde jag bil från västkusten till Stockholm och vid framkomsten hade ryggen låst sig, från höger skuldra ned till vänster höftbenskam. Ett annorlunda ryggskott där smärtan gick över efter några dagar men kroppen började så småningom krångla. Vissa rörelser blev alltmer påfrestande, som att trycka en tung dörr från sig. att lyfta tallrikar in i och ur skåpet, ta av och på jackan, och liknande. Kroppen anpassade sig och mina rörelser blev allt snävare för att undvika smärta. Musklerna förtvinade, min rygg såg helt undernärd ut. Tio år senare, 2013, insåg jag att jag måste ta itu med förfallet. Köpte en tysk massageapparat (Casada Tappymed) som hjälpte en hel del men var tung att hantera och jag ville ta ytterligare steg mot förbättring. Jag har genom åren prövat läkare, sjukgymnaster, naprapater och massörer utan att någon lyckats hjälpa mig. Sökte nu efter massage i Åkersberga och fann bland andra Jenny Gunn som hade en del information de andra inte hade. Det där med fascia lät intressant så jag bestämde mig för att pröva Jenny.

Efter första behandlingen märkte jag att smärtorna mellan nyckelben och skulderblad minskat betydligt. Jag fick gräva djupare för att hitta smärtan. Efter andra besöket började jag själv massera mig på åtkomliga delar av kroppen, gärna framför TVn (där en inte bör sitta mer än max 1 timme åt gången). Kompletterade med ryggstärkande övningar med gummiband samt mycket rörelser. En kan inte röra sig för mycket, enbart motsatsen. Plocka upp skräp från golvet, ta på sig strumpor, knyta skorna, allt kan användas för att hålla igång kroppen och tänja ut fascia och muskler.

Jag har läst åtskilligt om fascia på webben och med en bakgrund som röntgenassistent med god kännedom om anatomi är jag nu tämligen övertygad om att fascia är den viktigaste pusselbiten för att förstå smärta och stelhet som uppkommit utan någon direkt akut orsak. Lite hårdraget kan man säga: glöm musklerna, det är förpackningen av musklerna som krånglar. Och mest fantastiskt är att tillståndet inte är kroniskt, med massage mjukas den stelnade fascian upp och muskeln inuti får äntligen jobba med rätt förutsättningar. Har muskeln förtvinat något måste den givetvis tränas, men det blir lättare om fascian mår bättre och tillåter muskeln att röra sig fritt utan att det gör ont och ibland knakar eller "gnisslar". En kombination av behandling och träning, med andra ord.​

Min personliga övertygelse är att fascia behandling inom inte alltför många år är den självklara behandlingsformen för säkert 95% av alla besvär som rör stelhet och smärta vid aktivering av kroppen. Efter drygt två månader med fem behandlingar hos Jenny Gunn och åtskilligt eget masserande framför TV eller under skogspromenader är min fysiska status förflyttad 10-20 år tillbaka i tiden. Mycket återstår men det är sannerligen spännande att se hur mjuk och smärtfri min gamla kropp börjat bli (de flesta accepterar att åldrande innebär stelhet och smärta vilket jag tror är fel inställning).

Nu går jag hos Jenny Gunn två gånger i månaden då vi fokuserar på områden jag själv inte kommer åt, främst axel- och skulderpartierna. Och för varje gång noterar jag förbättringen. Om jag slarvar med att försöka ha en ergonomisk kroppshållning, sitter för länge framför datorn etc märks direkt att jag fallit tillbaka i gamla vanor. Istället gäller det att vänja kroppen vid de nya vanorna, och kroppen är läraktig. På youtube finns en del bra övningar för fascian (och därmed hela kroppen). En del ser väldigt avancerade ut men det är bara att anpassa programmen efter sin egen status och sträva mot att åtminstone komma i närheten av det instruktören visar. Det räcker långt.

Så sätt igång! Tänk på dina matvanor lite mer, minska kaffedrickande, alkohol och rökning om detta ingår i dina vanor (vilket det tyvärr gör hos mig, men jag har minskat förbrukningen), drick inte för lite vatten, rör dig mycket (även i hemmet), tänk på din kroppshållning i alla situationer (det blir snart en god vana) och låt Jenny Gunn guida dig i början!
Pehr Lindstrom
Pehr Lindström
Jag är otroligt glad för att jag hittade dig Jenny! Din speciella Fascia Repatterning™ Behandling gjorde under för min rygg direkt! Du var så engagerad och inspirerande - tack!
Lena Kredell Isaxon
Nu har jag varit hos Jenny flera gånger. Min 40-åriga ryggvärk har minskat. Jag har prövat de flesta tekniska och manuella behandlingar utan resultat. Smärtstillande piller äter jag fortfarande, men minskar på det. Jennys fingertoppar tränger in mellan revbenen och gör god verkan. Visst gör det härligt ont, men vad gör det när det hjälper. Dessutom är Jenny så varm, positiv och trevlig. Jag fortsätter hos Jenny. Prova du också.
Göran Linder
Ett stort och varmt tack för idag och för ännu en timme med riktigt skön och avkopplande ryggmassage som gett ett härligt välbefinnande och därefter direkt följt av glada skratt när jag gjorde entré på stamlunchstället omgiven av en doft av liniment. Jag uppskattar de diskussioner vi har där din vänliga och starka personlighet framkommer och visar vilken fighter du är. Jag ser redan fram mot nästa bokade tid.
Robert von Dardel
På kvällen efter mitt första möte med Jenny kändes det som jag blivit överkörd av en lastbil. Mina muskler skrek och ömmade efter att ha legat så fel under flera år. Så vrider jag mig om för att plocka upp något på golvet och låsningen jag har haft i ryggen släpper med en ljudlig smäll! Lättnaden strömmade genom kroppen och smärtan/draget ner i benet försvinner, massagen hade släppt på spänningarna och uträttade under på min ländrygg. Jenny har nu med sina händer av dynamit och med sin fingerfärdiga teknik lyckats räta ut min rygg, jag kan återigen vrida på ryggen och sova på nätterna utan smärta. Tack Jenny!
Mikaela Nyberg
Måste bara få tacka för en otroligt bra massage och trevligt bemötande. Jag lider av sviter från en bussolycka för några år sedan och har återkommande problem med mina muskler i höften och ländrygg. Jag har under tidens lopp besökt kiropraktorer, naprapater, läkare och div andra för att försöka få bukt med mina problem. Men ingen av dessa har lyckats förbättra situationen nämnvärt. För cirka två månader sedan fick jag problem igen och sökte med ljus och lykta efter någon som kunde ta emot mig omedelbart för att försöka hantera mina problem.

När jag fick tag i ditt nummer så hade du tid att ta emot mig samma dag och efter din behandling har jag aldrig, så fort och så varaktigt, varit problemfri. Redan dagen efter kände jag att det var en enorm skillnad. Hos andra utövare har jag tidigare varit tvungen att gå 3-4 gånger för att de skulle kunna nå samma resultat som du lyckades uppnå under bara en behandling.

Tack!
Fredrik Åsberg
Tack Jenny för dina behandlingar som bidrog till att mina 25-åriga rygg/nack/muskel- besvär äntligen är borta. Med massage då och då, kiropraktik och regelbunden träning mår jag bra sen några år. Jag kan verkligen varmt rekommendera Jennys massage.
Ung 60-årig leg.sjukgymnast
Edit Content
Jenny Gunn är fantastiskt skicklig!

Jag har många olika typer av skador och har genomgått flera större operationer och har blivit rekommenderad ytterligare en ryggoperation. Tack vare bland annat Jennys behandling har det gått att undvika och alla mina symtom har minskat. Inte bara i ryggen utan också fötter, ben, axlar och nacke. Jag har provat ”allt” och inget har hjälpt så snabbt som Jennys behandlingar. Rekommenderar henne varmt!
Kia S
Jag kallar det magi🌟Det började med att Jenny fixade min onda musarm. Nu några år senare har hon bl a fixat min stagnation i benen. Borta är mina celluliter och benen känns lätta. Idag fick jag behandling för min stela högra höft. Känns väldigt lovande. Kan mycket varmt rekommendera Jenny.
Christina Bergland
"Det känns som min kostym är för tajt", sa Jennie när hon kom till mig.

Efter en Fascia Repatterning™ TOTAL behandling:

"Wow! Vilken fantastisk behandling fascia-behandlingen är! Redan efter första gången känns min skuldra annorlunda. Tack Jenny, ser med spänning fram emot hur kroppen kommer att kännas när alla delar har fått sig en omgång. Om du har återkommande ont som du inte blir av med, testa en behandling hos Jenny!"
Jennie Ekestrom
Jennie Ekeström
Jenny är helt suverän, har provat flertalet massörer och hon är absolut "toppklass" 5 av 5 möjliga. Mysig och varm lokal som är lätt att ta sig till och så finns det en bra parkering precis utanför.
Veronica Angelryd
Jenny ger en massage som verkligen går på djupet. Hon har en total närvaro under hela massagen, ett engagemang och en värme som genomsyrar hela besöket. Jennys massage är värd varje krona! Det är den bästa massage jag fått under mina 55 år - och jag talar utifrån en stor erfarenhet.
Elisabet Thulin Johansson
Om jag har ont, är irriterad eller har ömmande muskler så går jag till Jenny! För Jenny gör skillnad! Under den avslutande nackmassagen brukar jag vara så avslappnad att jag somnar. Tack för att du finns!
Sofie af Ekenstam