Om Jenny Gunn

Hur allt började...

Efter flera år med stressigt kontorsjobb som säljare fick jag ont i nacke och rygg. Jag blev nyfiken på massage och hur jag kunde kurera mig själv så jag började utbilda mig 2005 vid en kiropraktikmottagning i Malaysia. Detta gav mersmak och jag sadlade om i min karriär till att jobba med massage på heltid – ett val jag inte ångrar, jag har funnit mitt drömjobb!

Förbättring på gång...

Efter att ha jobbat ett antal år med den massageteknik jag lärde mig dvs djup- och triggerpunktmassage, där man använder mest armbåge och knogar, har jag nu förbättrat mitt sätt att behandla. Jag masserar numera bara med fingrarna som går effektivt ner i muskler, senor, brosk, leder, bindväv/fascia och ligament.

Idrottsmassör...

År 2012 utbildade jag mig till Idrottsmassör och det var ett stort kliv i karriären. Jag fick bättre förståelse för träning och framförallt idrottsskador. Med den kunskapen, i kombination med min massageteknik, har jag kunnat hjälpa många patienter med sina fysiska hälsa.

Ny behandlingsteknik föddes...

År 2016 markerar en ny milstolpe i mitt liv och karriär. Jag har utvecklat den ultimata massagetekniken – Fascia Repatterning™, som tar massage till en helt ny nivå!

Egen Studie & Blogg - från fysiska besvär till ohälsa...

Med min kunskap och intresse i fascia, har jag börjat göra egen studie i dess påverkan i vår hälsa. Missa inte min blogg!

Jenny Gunn