Ihopklistrade organ

Aldrig hört talas om ihopklistrade organ? Låter det osannolikt?

Egentligen är det mycket vanligare än vad du tror!

Tänk på att…

Alla ytor inuti kroppen består av fascia.

Alla fasciaytor ska vara slemmiga och blöta för att tillåta rörelse mot varandra.

Tyvärr, där det finns fascia då finns det också risk att ytorna kan klistras ihop sig, ja, även inuti och utanför organen.

Ont i lungor efter behandling

Det hände för några år sedan, för första gången…

En kund som kom på återbesök veckan efter, sa till mig bestämt: ”Du FÅR INTE massera min rygg idag.  Jag fick så ont i lungorna efter behandlingen sist. Det gör ont för varje andetag men speciellt när jag går nerförsbacken.”

Då svarade jag, efter att ha funderat ett tag: ”JO, JAG MÅSTE. Annars kommer du fortsätta att ha ont. Dina lungor har delvis lossnat från revbenen från att vara helt påklistrade. Det är därför det gör ont när du studsar nerförsbacken. Vi måste lossa på dem helt.”

Jag kan säga att beskedet inte var så positivt mottagit men ändå gick han på det med tanken på att det andra alternativet var värre.

Efter behandlingen testade han att röra på sig lite försiktigt först, inget ont. Sedan hoppade han på plats, INGET ONT! Han kunde andas utan smärta!

Jag hade inte förstått fascia då lika bra som jag gör idag. Men jag hade en ide att alla vävnader ska vara mjuka, elastiska och tunna. Vare sig muskler, senor, ligament, hinnan som håller ihop revbenen osv. Vad jag inte visste innan var att till och med organen borde ha de egenskaperna också. Jag lärde mig nåt nytt då!

En ovanlig behandling av ihopklistrade organ

Jag hade sedan dess fortsatt att utveckla både i kunskapen om ihopklistrade organ och tekniken. Nu har jag lyckats över åren ”lossa” bl.a. flera lungor, livmoder, diafragma, njurar, tunntarmar, tjocktarmar med mera. Alltså alla ställen där mina fingrar når!

Känner du att dina organ klistrat ihop sig?

Prova gärna vår behandling utan kirurgisk ingrepp eftersom operation kan med storsannolikhet leda till sammanbindningar/adherenser som kan bli riktigt smärtsamma.

Läs mer eller boka din Fascia Repatterning™ Behandling.

Liknande inlägg

Genomsläpplighet i Fascian

Maria (på bilderna) har väldigt genomsläpplig fascia/bindväv vilket underlättar för behandlingen. Ju mer genomsläpplig/mottaglig fascian är desto bättre resultat får man för varje behandling. De

Läs mer »