Hela vägen från Tyskland

Möt Mauricio, som reste hela vägen från Tyskland 🇩🇪✈️🇸🇪 för Fascia Repatterning™ behandling.

Mauricio provade behandlingen hos mig i slutet av 2020 och har sedan dess åkt hit i flera omgångar för fortsatt behandling.

Han led av extrem stelhet i kroppen, sviter av långvarig överansträngning från sitt fysiskt krävande arbete samt misskötsel. Det spelade ingen roll hur mycket han försökte stretcha och röra på sig, kroppen förblev lika stel.

I Tyskland gick han på fasciamassage en gång i veckan. Som ni vet, ligger Tyskland i framkant vad gäller alternativa behandlingar inte minst när det kommer till fascia. Där kommer dessutom en av de världskända fascia forskare, Robert Schleip.

Mauricio upplevde att fasciamassagen gav bra effekt, till skillnad från vanlig massage som han inte fick nån effekt alls. Men, effekten höll endast i en vecka så han var tvungen att gå varje vecka för att bibehålla rörligheten.

Dec 2020 besökte han Stockholm i två månader och fick för första gången Fascia Repatterning™ behandling. Under ett flertal behandlingar fokuserade vi på olika områden bl.a. rygg, framsida lår, bröst och axlar. Lager för lager av ihopklistrad fascia frigjordes som bidrog till långvarig rörlighet.

När han sedan kom tillbaka i apr 2021 berättade han att ryggen låste inte sig längre trots att han hade slarvat med stretch och regelbundna rörelser. Förr i tiden hade ryggen låst sig så fort han hade slarvat och då måste han besöka kiropraktor många gånger för att få loss den. Vilken lättnad!

Fascia Repatterning™ – Alla förtjänar en smärtfri och rörlig kropp!

Liknande inlägg

Genomsläpplighet i Fascian

Maria (på bilderna) har väldigt genomsläpplig fascia/bindväv vilket underlättar för behandlingen. Ju mer genomsläpplig/mottaglig fascian är desto bättre resultat får man för varje behandling. De

Läs mer »