HÄLSOPROGRAM
Vill du må bättre, ha mer energi, komma i form osv men vet ej hur eller har testat allt men inte fått det resultat du vill?

Nedan är 3 paketlösningar som vi kan starkt rekommendera för dina behov.

Vi kan också skräddarsy programmet efter ditt önskemål samt stötta dig under hela programmetslängd. Kontakta gärna oss på info@jennygunn.net .

90 dagars NöjdKundGaranti på alla Forever Livings Produkter.



 

Forever Living C9 - 9 dagars Kickstart (152:-/dag)

Pris:
1 372 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kickstarta en hälsosammare livsstil på 9 dagar.

Vad är fördelen med kickstarten? Bland annat
- frächare, piggare, mer ork och energi
- minskad sötsug/saltsug
- bättre balans i mag/tarmkanalen
- bättre näringsupptag
- sover bättre
- finare hy
- ökad fettförbränning

Vad ingår?
- Detaljerad kostråd med goda recept och kosttillskott
- Råd och vägledning genom hela programmets längd

Forever Living F15 Beginner - 15 dagars Fitnessprogram (92:-/dag)

Pris:
1 372 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål.

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet till nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe vera Gel (köps separat) och kan då fortsätta med ytterligare 15 dagar i nivå 2.
F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Forever Living Vital 5 - 30 dagars Kosttillsskott (82:-/dag)

Pris:
2 473 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
En optimal hälsa består av sund livsstil kombinerad med rätt sammansättning av essentialla näring. Vital 5 ger dig just vad din kropp behöver för att bibehålla en VITAL KROPP.

I 3 steg hjälper den dig:

Steg 1- Den ser till att matsmältning och absorption funkar så att kroppen tar upp näring som du tillsätter. Funkar inte matsmältning och absorption som det ska då åker näringen ut från kroppen utan att näringen tillgodogöras

Steg 2 - Den ökar circulation och flöde ända ner till cellulär nivå. Näringen som kroppen tar upp kommer då ända ner till cellerna.

Steg 3 - Förstärk cellerna med rätt sammansättning av näring och fettsyror.

Ett smart baspaket som förenklar vägen till välmående på daglig basis. Innehåller fem av våra mest populära kosttillskott: Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic och Argi+. Du får även med ett informationsblad med tips på vägen till en sundare livsstil.

Finns i 2 smaker.