VÅRA BEHANDLINGAR

Fascia Repatterning™ TOTAL+

En effektiv behandlingsform på fascia. För dig som har stela, tjocka, stumma, hårda, ömma eller spända FASCIA. Ännu bättre resultat vad Fascia Repatterning™ TOTAL eller Fascia Repatterning™ Behandling ger. 

Fascia Repatterning™ DETOX

En massagebehandlingsprogram för dig som vill ge kroppen en omstart. Vi hjälper dig avlägsna  syraämne, slaggprodukter och gifter som är lagrade i fascia- och/eller fettdepå. Låt oss hjälpa dig till en lättare och smidigare kropp! 

Gravidmassage

En djupgående muskelbehandling för gravida som är effektiv mot spänning i nacke, axlar, rygg och bäcken. Meddela gärna oss om Du önskar en avslappnande massage istället.

Fascia Repatterning™ TOTAL

En effektiv behandlingsform på fascia. För dig som har någorlunda genomsläpplig fascia. 

Djupmassage / Idrottsmassage

En hård muskelmassage. Varmt rekommenderad för dig som har ett fysiskt krävande eller väldigt stilla sittande arbete, tränar mycket, eller bara tycker om en riktigt djupgående muskelmassage. 

Foglossning behandling

Ett besvär som är oundvikligt för många gravida men även långt efter förlossningen för vissa. Vi har behandlat foglossning framgångsrikt över åren. Ta kontroll över din vardag och njut av din graviditet.

Fascia Repatterning™ Behandling

En effektiv behandlingsform på fascia. För dig som har mottaglig och genomsläpplig fascia.

Avslappnande massage

Med Fascia Repatterning™ tekniken uppnår du en djup avslappning när vi jobbar mjukt, men ändå djupt in i musklerna för ett bättre resultat.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER