Andningssvårighet

Andningssvårighet – ny kund idag. Kändes att lungorna inte kunde vidgas därmed inte kunde ta djupa andetag. Kunden har upplevt besväret sedan tonåren, som försämras med åren.

Det känns som ett korsett som spänner fast runt lungorna. Har provat sjukgymnastik, osteopati, yoga med mera men inte fått bukt på problemet.

Jag jobbade på att få loss ihopklistrad fascia/bindväv på och längst ryggraden samt revbenen närmaste ryggraden. Det var tjock och stel fascia mellan vissa kotor men även mellan vissa delar av revbenen. Behandlade också lite på bröstet och halsen.

Röda flammiga märken tydde på att slaggprodukter/mjölksyra, som fastnade pga dåligt flöde i fascia, släpptes medan ihopklistrad fascia frigjordes. Ja, stel fascia stryper lymfflödet. Det släpps mest allra första behandlingen men kommer att minska avsevärt för varje följ behandling på samma områden.

Kunden upplevde ”friare” redan under behandlingen för varje område jag behandlade. Stor skillnad i andningen!

Stort tack för tillåtelsen att lägga upp bilderna🙏.

Läs om den unika behandlingstekniken – Fascia Repatterning™

Liknande inlägg

Genomsläpplighet i Fascian

Maria (på bilderna) har väldigt genomsläpplig fascia/bindväv vilket underlättar för behandlingen. Ju mer genomsläpplig/mottaglig fascian är desto bättre resultat får man för varje behandling. De

Läs mer »