Andningssvårighet

Andningssvårighet – ny kund idag. Kändes att lungorna inte kunde vidgas därmed inte kunde ta djupa andetag. Kunden har upplevt besväret sedan tonåren, som försämras med åren.

Det känns som ett korsett som spänner fast runt lungorna. Har provat sjukgymnastik, osteopati, yoga med mera men inte fått bukt på problemet.

Jag jobbade på att få loss ihopklistrad fascia/bindväv på och längst ryggraden samt revbenen närmaste ryggraden. Det var tjock och stel fascia mellan vissa kotor men även mellan vissa delar av revbenen. Behandlade också lite på bröstet och halsen.

Röda flammiga märken tydde på att slaggprodukter/mjölksyra, som fastnade pga dåligt flöde i fascia, släpptes medan ihopklistrad fascia frigjordes. Ja, stel fascia stryper lymfflödet. Det släpps mest allra första behandlingen men kommer att minska avsevärt för varje följ behandling på samma områden.

Kunden upplevde ”friare” redan under behandlingen för varje område jag behandlade. Stor skillnad i andningen!

Stort tack för tillåtelsen att lägga upp bilderna🙏.

Läs om den unika behandlingstekniken – Fascia Repatterning™

Liknande inlägg

Behandling av Frozen Shoulders

Hele’n åkte från Finland till Åkersberga för att behandla sina frusna axlar (Frozen Shoulders), också kallas för adhesiv kapsulit. Enligt läkaren är det högst ovanligt

Läs mer »

Hela vägen från Tyskland

Möt Mauricio, som reste hela vägen från Tyskland 🇩🇪✈️🇸🇪 för Fascia Repatterning™ behandling. Mauricio provade behandlingen hos mig i slutet av 2020 och har sedan dess

Läs mer »