loading...


Kvalitetssäkrade massörer till företag och privatpersoner


Från värk och stelhet till långsiktig smärtfrihet och rörlighet. För fysiskt välbefinnande och mental avkoppling.


Vi arbetar med tekniken Fascia Repatterning som utvecklats av Jenny Gunn.
Vi behandlar framgångsrikt bland annat: idrottsskada, frozen shoulder, tennisarmbåge samt höft-, nack- och ryggproblem.

TEAM JENNY GUNN består av:

Namn:    Jenny Gunn
Företag: Jenny Gunn Massage AB
Adress:  Sågvägen 12,
              184 40 Åkersberga
                         &
               c/o the VENUE
               Karlavägen 7,
               114 24 Stockholm
Mobil:     070-658 88 72
Epost:     info@jennygunn.net
Bokadirekt: Åkersberga                   
                   Östermalm

Hej, det är jag som är Jenny Gunn.

Del 1 av 2 - Massage
Sedan barndomen har jag varit intresserad av att massera mina nära och kära, samt senare mina vänner och kollegor. Jag sadlade om min karriär till att bli massör på allvar nov 2005. Jag har alltid strävat efter att kunna hjälpa mina kunder att bli fria från smärta och muskulära besvär. Efter många år av forskande kring massageteknik är jag stolt över att presentera min egenutvecklade massageteknik - Fascia Repatterning™.
Tack vare stor efterfrågan sedan ett par år tillbaka har jag beslutat mig för att börja lära upp andra massörer. De här massörerna är egna företagare som jobbar under paraplyet Team Jenny Gunn, självklart med Fascia Repatterning™ tekniken. Tillsammans lyfter vi upp massagebranschen till en högre nivå båda ut mot privatpersoner och företag.

Del 2 av 2 - Hälsa
Hälsan är det viktigaste man har. Jag har en hel del erfarenhet från att bevittna hur min man led av ohälsa. Han har haft dålig hälsa sedan barndom, som blev sämre för varje år som gick. Till slut var han som en zombie med massor av starka mediciner som sänkte honom ytterligare. För att göra en lång historia kort har jag lärt mig enormt mycket om hälsa i sin helhet samt vikten av bra mat och kosttillskott tillsammans med en sund livsstil. Tack vare det så mår min man mycket bättre idag och arbetar heltid igen. Jag brinner för att hjälpa andra till en bättre hälsa så att de inte behöver hamna i samma tillstånd som honom - ingen ska behöva lida i onödan! Med den här starka passionen bygger jag också ett team av hälsointresserade individer för att kunna påverka välmåendet i samhället i en större skala - båda för privatpersoner och företag

Namn:    Marith Zakrisson
Företag: Friskvård och Hälsa Marith Zakrisson
Adress:  Sågvägen 12, 184 40 Åkersberga
Mobil:     0708250829
Epost:     friskvardochhalsa@gmail.com
Bokadirekt:
Åkersberga

Ända sen jag var barn har jag masserat nära och kära. 1991 slog jag slag i saken och utbildade mig hos Axelssons gymnastiska institut till diplomerad massör. Har jobbat med massagen vid sidan om mina andra yrkesval genom åren med drivkraften att vilja hjälpa andra och ha förståelse för välbefinnandet.

Jag har även utbildat mig till undersköterska som jag anser är ett bra komplement till massagen. Under 2016 kom jag i kontakt med Jenny Gunn som började utbilda mig i hennes teknik - Fascia Repatterning™. Detta skapade mer intresse hos mig efter att ha utövat den klassiska massagen i många år.

Med massagen känner jag att jag har hamnat rätt i mitt yrkesval och jag kan nu hjälpa andra till ett gott välbefinnande.