Fascia Repatterning™ TOTAL Behandling
(f.d. FasciaHEALING Massage)


Den effektivaste behandlingen som uppnår resultat du aldrig trodde var möjligt! En kraftfull kombination av behandling på FASCIA både INVÄRTES och UTVÄRTES. Vi jobbar med din fascia ur ett helhets perspektiv! Fibromyalgi och Artros är bland de åkommor som vi behandlar framgångsrikt med just denna behandlingen.

Utvärtes:
Fascia Repatterning™ Behandling -  Den avlägsnar gifter / slaggprodukter från fascian / bindväven och musklerna medan vi återställer strukturen, elasticiteten och glidförmågan.

Invärtes:
Världens nyttigaste grönsak - ALOE VERA GEL ingår i behandlingen. För bäst resultat undviker du vad som belastar kroppen mest samtidigt som du ger kroppen vad den mår bra av. Vi guidar dig under behandlingsperioden.

Varför kombinationen?
Efter tusentals timmars massageutförande på hundratals kroppar genom åren har Jenny Gunn upptäckt att den avgörande faktorn för en lyckad behandling (utöver behandlingstekniken) är genomsläppligheten i fascian.

Ca 90% av de kroppar hon behandlat bestod mer eller mindre av "PANSARHUD". Pansarhud är tillståndet då fascian är stram/tjock istället för mjuk/tunn. Detta uppstår p.g.a. en långvarigt, felaktig livsstil. Ju stramare och tjockare fascian är desto mindre mottaglig är den för alla sorters behandlingar.

Genom sin praktiska erfarenhet av metoden under drygt 2 års tid i samband med behandlingar har Jenny kommit fram till att en livsstilsförändring är den optimala lösningen för en frisk fascia och därmed en frisk kropp.

Målgrupp - Du som har bl.a.:

Fibromyalgi
Artros
Kroniska muskel/fascia/ledbesvär - trött ,stel, spänd, stram, smärta
Idrottsskador
Pansarhud
Huvudvärk / Migrän
Puckel Nacke
Nackspärr / Whiplash
Axelinklämning
Frozen Shoulder

Tennis-/Golfarmbåge
Musarm
Karpal Tunnel 
Ischias
Ryggskott
Piriformis Syndrom
Löpar-/Hopparknä
Kompartmentsyndrom
Bäckenbesvär
Hälsenebesvär
Hälsporre
Stukad fot

Fascia Repatterning™ Behandling
(f.d. Fasciabehandling)


En effektiv behandlingsform på mjukvävnad. Med den unika tekniken Fascia Repatterning™ bearbetar vi effektivt alla sorter av bindväv dvs muskel, sena, brosk, ligament och fascia där fingrarna kommer åt. Slaggprodukter avlägsnas samtidigt som bindvävsstrukturen återställs till sin naturliga, friska och elastiska form samt glidförmågan. För bättre effekt rekommenderar vi Fascia Repatterning™ TOTAL Behandling.

Förutom behandlingen ger vi Dig råd om hur du kan förebygga återkommande besvär. Från kroppsställning till gångstil, arbetsställning till vardagssysslor.DJUPMASSAGE / IDROTTSMASSAGE
En hård massage som inriktar sig mot trötta, stela och spända muskler med Fascia Repatterning™ tekniken. Slaggprodukter avlägsnas från musklerna för att effektivt minska trötthetskänsla. Varmt rekommenderad för dig som har ett fysiskt krävande eller väldigt stilla sittande arbete, tränar mycket, eller bara tycker om en riktigt djupgående muskelmassage. AVSLAPPNANDE MASSAGE
Med Fascia Repatterning™ tekniken uppnår du en djup avslappning när vi jobbar mjukt, men ändå djupt in i musklerna för ett bättre resultat.GRAVIDMASSAGE
En djupgående muskelbehandling för gravida som är effektiv mot spänning i nacke, axlar, rygg och bäcken med den unika Fascia Repatterning™ tekniken.

Meddela gärna oss om Du önskar en avslappnande massage istället.
FOGLOSSNING BEHANDLING
Ett besvär som är oundvikligt för många gravida men även långt efter förlossningen för vissa. Vi har behandlat foglossning framgångsrikt över åren. Vi börjar med Fasciabehandling på drabbade område för att släppa värken och spänningen. Sedan går vi igenom rörelsemönstret som påverkar symtomen. Och slutligen får du två massagegel med instruktioner för hemmavård. 

Ta kontroll över din vardag och njut av din graviditet.
MINDFULNESS MASSAGE
En välgörande massage för både kropp och själ. Vi löser upp spänningar från bröstkorgen och överarmarna, alla små muskler i nacken, hela ansiktet och skallen, med Fascia Repatterning™ tekniken. I slutet av behandlingen samlar vi alla spänningar och stress som sedan drars ur genom huvudchakrat. En upplevelse av lugn, harmoni och att vara här och nu. 

Massagen kan anpassas utifrån vad Du behöver t.ex. mot trötta ögon, huvudvärk, spända käkmuskler, spänd bröstkorg osv.