Fascia Repatterning™ TOTAL

Den effektivaste behandlingen som uppnår resultat du aldrig trodde var möjligt!
Läs mer här.
Fascia Repatterning™ EXTREME

För dig som har stela, tjocka, stumma, hårda, ömma eller spända FASCIA. Ännu bättre resultat vad Fascia Repatterning™ TOTAL ger.
Läs mer här.
Fascia Repatterning™ Behandling

En effektiv behandlingsform på fascia.
Läs mer här.
Fascia Repatterning™ DETOX

Alla kroppar har sina förmåga att avgifta sig själva, men till en viss gräns. Allt som överstiger den gränsen lagras då i olika depåer nämligen fascia (bindväv), fettvävnad och leder. Låt oss hjälpa dig till en lättare kropp!
Läs mer här.
DJUPMASSAGE / IDROTTSMASSAGE
En hård massage med vår unika Fascia Repatterning™ tekniken. Varmt rekommenderad för dig som har ett fysiskt krävande eller väldigt stilla sittande arbete, tränar mycket, eller bara tycker om en riktigt djupgående muskelmassage.
Läs mer här.
AVSLAPPNANDE MASSAGE
Med Fascia Repatterning™ tekniken uppnår du en djup avslappning när vi jobbar mjukt, men ändå djupt in i musklerna för ett bättre resultat.GRAVIDMASSAGE
En djupgående muskelbehandling för gravida som är effektiv mot spänning i nacke, axlar, rygg och bäcken med den unika Fascia Repatterning™ tekniken.

Meddela gärna oss om Du önskar en avslappnande massage istället.
FOGLOSSNING BEHANDLING
Ett besvär som är oundvikligt för många gravida men även långt efter förlossningen för vissa. Vi har behandlat foglossning framgångsrikt över åren. 

Ta kontroll över din vardag och njut av din graviditet.
Läs mer här.
MINDFULNESS MASSAGE
En välgörande massage för både kropp och själ. En upplevelse av lugn, harmoni och att vara här och nu.
Läs mer här
.